torsdag 22 oktober 2015

United In Pink - Funky FrenchIdag blir det en manikyr som är kombinerad med The Nail Challenge Collaboratives Funky French tema.

Jag har lagt OPI Girls Love Ponies som bas och sen gjort en fransk manikyr med hjälpa av GOSH Wild Lilac. På det här har jag sen gjort lite halloween inspirerad nail art. Lite som en halvdant ihop sydd manikyr liksom.

Jag tror att det kanske skulle använts en något smalare pensel till det svarta, men jag tycker ändå om det här lite grövre nästan lite slarviga på något sätt.

Som ni märker så blir det inte så värst mycket skrivet om bröstcancer idag, men jag undrar om ni känner till att när ni köper dom fina rosa banden med mönster på ute i affärerna så går inte pengarna oavkortat till forskning om bröstcancer utan kan användas till all sorts cancerforskning. Nu är det ju inget fel på det egentligen, men jag misstänker att många inklusive mig själv inte känner till det här. Vill man att pengarna ska gå till bröstcancer så ska man köpa de banden som inte har mönster och oftast säljs på lasaretten av bröstcancerföreningar själva. Jag har också sett dom på Apotek Hjärtat.


Today you will get a manicure that is combined with The Nail Challenge Collaborative Funky French theme.

I painted with OPI Girls Love Ponies as the base and then made a French manicure with the help of GOSH Wild Lilac. On this I have since done what I think is a little Halloween inspired nail art. It looks a bit like I've tried to stich to manicures together. 

I think that I might should have used a slightly smaller brush to the black, but I still kind of like this little rougher almost sloppy stiches in a way.

As you can see you didn't get much information or text about breast cancer today, but I might think of something special for tomorrow. 

6 kommentarer :

 1. I really like this interpretation a lit!!

  SvaraRadera
 2. I personally prefer the thicker bolder black lines. this does kind of remind me of Halloween... Like Frankenstein but in cute girly colours :) great job at covering two prompts with one mani hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glad you think of it the way I wanted it too. Like Frankensteinish :)

   Radera
 3. Snyggt! Jag har tyvärr inte hunnit vara med någonting i veckan men gillar verkligen arrangemanget från dig. Hoppas hinna med iaf en manikyr innan veckan är över.
  Visste faktiskt inte att pengarna inte var öronmärkta för bröstcancerforskning, det låter ju jättekonstigt då de ju bara säljs just nu under oktober.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade jag inte heller någon aning om innan. Träffade på en mycket trevlig kvinna från bröstcancerföreningen som berättade det.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!