fredag 29 maj 2015

United In Grey - Grey On GreyVeckan går snabbt mot sitt slut och så även vår temavecka. Det finns massor jag skulle kunna skriva om när det gäller tumörer i hjärnan och hur både den som drabbas och dess anhöriga blir bemötta av sjukvården. Men just idag finns faktiskt inte riktigt orken till att göra detta i alla fall inte utförligt.

Jag kan bara säga så här. Vi upplevde att vi under den mest akuta fasen blev fantastiskt bemötta och har så blivit under det ca 1½ året som gått, men nu som först känner jag mig riktigt besviken. Detta efter att i ungefär 1½ månad försökt få en läkare att ringa tillbaka till oss utan att detta skett.

Hur har ni blivit bemötta i vården?

Dagens manikyr är gjord av ännu ett av mina favoriter av gråa lack nämligen OPI Cement The Deal som kommer från Fifty Shades Of Grey kollektionen. Över detta har jag stämplat ett mönster med gråa band med hjälp av Mentality Grey Opaque och mönster från Born Pretty Store 26


The week is fast reaching its end and so also our theme week. There's lots I could write about when it comes to tumors in the brain and how both the victims and their families are treated by health care. But right now I actually doesn't really have the strength to do this, at least not extensively.

I can only say this. We experienced that during the most acute phase we became treated fantastic and that is the way it has been during the 1½ years that has gone by. Now is actually the first time that I feel really disappointed. This after approximately 1½ months trying to get our doctor to call back to us without this has happened.

How have you been treated from the health care?

Today's manicure is made of another one of my favorites when it comes to gray polishes namely OPI Cement The Deal that is a part of the Fifty Shades of Grey collection. Over this I have stamped a pattern in another shade of grey using Mentality Grey Opaque and the pattern of small ribbons comes from Born Pretty Store plate 26.

12 kommentarer :

 1. Superfint, så snyggt med ton i ton! :-)

  SvaraRadera
 2. This is a gorgeous manicure. :)

  SvaraRadera
 3. Otroligt snyggt! Ibland händer det att jag blivit bra bemött i vården men det är betydligt färre gånger än dom gånger man blivit dåligt bemött, tyvärr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så tråkigt att man ska behöva känna sig ledsen och dåligt bemött när man behöver ett bra bemötande som bäst.

   Radera
 4. Jag snurrar i vården sen -98 och man kan ha tur och få en läkare som verkligen vill, men dom flyttar och det är lite hipp som happ med det mesta. Oftast inte personalens fel, men dom har en tung arbetsbörda och är på tok för få..tex läkare på akutmott. Jobbade själv där i 10 år för längesen men då var allt rätt annorlunda. Jag säger som jag brukar, man måste vara frisk för att orka vara sjuk.
  Ursnygg manikyr du bär idag, jag är också grå idag:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Arbetsbördan är riktigt tung och det gör ju absolut sitt till att man inte alltid får det bemötande man förtjänar, men som patient känner man sig ju ändå kränkt även om man vet varför.

   Radera
 5. Håller helt med Anki om vården. Jag jobbar mot vården och är av samma bild att man måste vara rätt frisk för att orka med den hantering som ofta läggs på patienten (eller anhörig). Det gäller att hitta rätt instans och det kan ta sin tid.
  Tyvärr är det väldigt mycket som säkert har med bemanning att göra och hur lite tid vårdpersonal har för patienterna. Om det var lägre arbetsbelastning skulle säkert mycket vara enklare och bättre som patient. Om det sen är en giltig ursäkt eller inte är det svårt att avgöra..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Giltig ursäkt är det väl egentligen inte, men absolut en förklaring till varför det är som det är. Jag tycker uppriktigt synd om vårdpersonalen på många ställen.

   Radera
 6. I really love monochrome manis and your stamping is flawless!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!