lördag 2 maj 2015

Läsarnas Val / Reader's Choice - OPI Take The Stage

Lördag, städat, blivit av med ett skrivbord, besökt svärmor och nu blir det lite bloggande.

Lacket som ni valt åt mig idag är ett av mina första OPI och jag tror även ett mina första i orange som jag föll som en fura för. Och jag tycker fortfarande att det är lika fint faktiskt.

Det här är OPI Take The Stage ett lack som kom ut med Burlesque kollektionen 2010. Ett koppartonat orange lack med ett väldigt fint guldskimmer tror att det kan vara ett flakielack, men är inte helt säker då jag är rätt kass på dom där olikheterna, men det kändes som det när jag tog bort det tidigare idag. Jag har tre lager och topplack på bilderna. Det kan vara så att det räcker med två lager, men det var lite mörkt när jag satt och målade så jag vågade inte chansa. Torktiden var helt ok.

Jo, jag gillar det här lacket precis lika mycket idag som när jag köpte det. Ofta tycker jag att dom där tidiga köpen man gjorde och lack som man verkligen älskade då inte alltid är lika fina när man tar på dom igen, men det här är det. Dessutom matchar det makens nya bil också!

Slumpgeneratorn har valt ut lacken ni får rösta på denna veckan.


Saturday, cleaned the hosue, got rid of an old desk through an add, visited my mother in law and now some blogging.

The polish that you have chosen for me today is one of my first OPI:s and I think also my first orange that I really fell in love with. And I still think it is so beautiful.

This is OPI Take the Stage a polish that came out with the Burlesque collection in 2010. A copper toned orange polish with a very fine gold shimmer or maybe it's a flakie, but are not quite sure because I really suck at knowing the difference between all the different formulas, but it felt like a flakie when I removed it earlier today. I have three coats and top coat in the pictures. It might be enough with two layers, but it was a little dark when I sat down and painted so I did not dare to take a chance. The drying time was ok.

Well, I like this polish just as much today as when I bought it. Often, I find that those polishes you bought a long time ago ang that you really loved then not always is as nice when you take on them again, but this is. And it does match my husband's new car too!

This weeks polishes for the poll has been chosen by a random number generator.

6 kommentarer :

 1. Det är verkligen superfint, en klassiker absolut. :-)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar det, känns lite glödande nästan. Jag skulle spontant gissa att det är glass-flecks-baserat (vilket i princip är små flakes), men jag är inte heller proffs på termerna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror också på glass-fleck, men det är knepigt sånt där.

   Radera
 3. Vackert och sådan härlig glöd i det

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!