lördag 9 maj 2015

Läsarnas Val / Reader's Choice - Rainbow Honey Ruby Weapon

Vilket lack ni har valt till mig denna veckan! Det är länge sedan jag bar Rainbow Honey Ruby Weapon så jag hade glömt bort hur himla fint det här är.

Ruby Weapon är ett röd/orange lack med lite kopparaktigt skimmer i. Det var lite mörkt när jag satt och målade så jag tyckte inte två lager räckte utan la på ett tredje. Jag fick lite lack ner i nagelbanden, men jag misstänker att det mer berodde på att jag var lite trött och slarvig än på själva lacket.

På bilderna har jag topplack över också.

Det här är verkligen min färg. Så himla fint lyster i lacket och en perfekt rödorange enligt mig. Bra val hörrni!

Slumpgeneratorn har fått välja de lacken som inte är otestade till den här veckan och så valde jag ut ett otestat som jag tyckte kunde ge dom andra en match, så glöm inte att rösta.Oh what a polish you have chosen for me this week! It's a long time since I wore Rainbow Honey Ruby Weapon so I had forgotten how very nice this is.

Ruby Weapon is a red / orange polish with a copper shimmer in it. It was a little dark when I sat down and painted so I didn't think two coats was enough and did a third one but I could have been wrong about that. I got some paint running down in the cuticles, but I suspect that more was because I was too tired and sloppy than on the actual polish.

In the pictures I have topcoat on.

This is really my color. It has such a gorgeous shine to it and a perfect red-orange color. You guys really chosed well!

The Random Number Generator has been choosing the polishes that is not untested for this weeks vote and I chose an untested which I thought could give the others a match so don't forget to vote.


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!