fredag 8 maj 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Spring Flowers #1

Månadens tema i The Nail Challenge Collaborative är Spring Flowers, alltså vårblommor. Manikyren som jag visar idag kanske inte är direkt en vårblomma, men jag tycker ändå att den passar på våren och därför bestämde jag att den funkar för temat.

Den här designen är en jag hittade i The Lacquerologist Idiot's Guides to Nail Art jag kan nog inte riktigt påstå att jag är supernöjd, det blev lite för tjocka svarta linjer, men för att vara ett första försök för en som inte är speciellt bra på frihanda saker så får jag ändå känna mig nöjd och glad.

Lacken jag använt är Zoya Purity, OPI Panda-Monium Pink och Milani Black Swift.
This months theme in The Nail Challenge Collaborative is Spring Flowers. The Manicure that I show today might not exactly be a spring flower, but I still think that it fits in the spring and so I decided that it works for the theme.

This design is one I found in The Lacquerologist Idiot's Guides to Nail Art, I probably can't really say that I'm really happy whit it because the black lines got a little to thick, but to be a first attempt from someone who is not very good at freehand things I can still feel satisfied and happy.

The polishes I used is Zoya Purity, OPI Panda-Monium Pink and Milani Black Swift.8 kommentarer :

 1. It is really sweet, I like the abstract/artistic apporach, you should be happy!

  SvaraRadera
 2. Tycker du har lyckats bra, det är verkligen inte lätt att måla på frihand....

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också att det var mycket fint! Gillar verkligen färgerna tillsammans, blir ett väldigt grafiskt uttryck.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgerna gifter sig perfekt tycker jag också.

   Radera
 4. I like the effect of this manicure very much!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det blev riktigt fint! Älskar blommiga naglar :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!