tisdag 3 februari 2015

ABC Challenge - A = Artdeco 144 Pearly Crystal Lilac


Idag är första dagen på en ny utmaning som kallas för ABC Challenge. Syftet med denna är att använda sina otestade lack i bokstavordning. Vad finns det för mening med det här då? Jo, för av någon anledning så finns det alltid lack som blir stående lite längre i lådan än vad som egentligen är ok. På det här sättet så tvingas man att kanske ta just det där lacket man låtit stå därför att det är det enda man har som har lacknamn eller märkesnamn som börjar på den bokstaven man är på i utmaningen. 

Vi börjar förstås på bokstaven A och det här lacket är faktiskt just ett sånt som blivit stående ganska länge. Jag vet att min käre make hade med sig det här hem från en resa till Holland och det borde vara i alla fall tre år sedan. Lacket är det första som jag provar från Artdeco och nu efter att fått hjälp så har jag hittat namnet på detta. Det heter Pearly Crystal Lilac. 

Mina bilder är inte helt rättvisa, men ni vet ju hur det är att försöka fota lila lack, dom blir liksom blåa. Så i verkligheten är det här bra mycket mer lila än vad som syns här. Det var smidigt att lacka med och täckte på två lager. Ett lager topplack har jag också. 

Färgen är mörkt lila, med skimmer i. Tyvärr så syns inte skimret så väldigt väl om man inte sitter med naglarna under en lampa, men det är ändå en väldigt fin färg och jag har absolut inget emot att prova mer lack från Artdeco.
Today is the first day on a new challenge called the ABC Challenge. The purpose of this is to use your untested polishes in alphabetical order. What's the point of that you might think? Well, for some reason, there are always some polishes that remains standing a little longer in the drawer than really is ok. In this way you are forced to use your polishes in alpabethic order and maybe that polish that has been standing there a long time is the only one you have in a certain letter and then you just have to use that one.

We start of course with the letter A and this polish is actually just one of those who have been ignored by me for quite some time. I know that my dear husband bought this for me on a trip to Holland and I think that must be two or three years ago. The polish is the first I try from Artdeco and after a tips I have found the name of it. It's called Pearly Crystal Lilac.

My pictures are not entirely fair, but you know how it is to try to shoot purple polishes, they become way to blue. So in reality this is far more purple than can be seen here. It was easy to paint with and covered in two layers. I also have a layer of topcoat on.

The color is dark purple with shimmer. Unfortunately the shimmer aint that visible if you don't sit with your fingernails under a lamp, but it's still a very nice color and I have absolutely nothing against to try more polishes from Artdeco.

17 kommentarer :

 1. Det här är en så bra idé och den kommer så lämpligt till eftersom jag har alldeles för många lack som bara stått och samlat damm i åratal. Nu är det inköpsstopp som gäller och med hjälp av den här utmaningen kanske jag kan komma ner till en lite mer rimlig mängd otestade lack!
  Fint lack, men jag förstår att du har glömt bort det ett tag. Det är inte ett sånt där som drar till sig uppmärksamheten i flaskan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag borde också ha inköpsstopp, men helt plötsligt har jag en hel drös lack på väg hem!

   Radera
 2. Riktigt snyggt mättat lila. Nailsbodybeauty.se säljer Art Deco lack, det går att se namnen på olika lack där (fast jag minns inte om numren också syns.) Har några Art Deco-lack själv och tycker de är riktigt trevliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu hittade jag ju ett namn på det här tack vare dig :) Kul, synd bara att dom inte skriver dom på flaskan också.

   Radera
 3. Älskar den här typen av utmaningar och har redan ställt upp lack på kö i bokstavsordning. Vet i alla fall vad jag ska lacka med till bokstav H. :D Ditt bidrag är mycket finare än mitt. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är listoman, så jag har givetvis gjort en fin lista :) Jo, jag tycker nog faktiskt också att mitt var finare för den här bokstaven ;)

   Radera
 4. Härlig färg med fint skimmer i. :-)

  SvaraRadera
 5. Nedrans så snyggt! :) Har redan fått två nya lack på önskelistan pga din utmaning och då har jag inte kollat alla inlägg än. :p

  SvaraRadera
 6. Men det är ju en riktig skönhet! Varför låter man såna här snyggingar stå otestade så länge? Jag gör också så.

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Och en kul utmaning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och en som jag känner går att genomföra utan alltför mycket planerande och att man tycker det blir jobbigt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!