måndag 2 februari 2015

The Nail Challenge Collaborative presents: Animals - Howling Wolf

Idag är mitt första inlägg i The Nail Challenge Collaborative och månadens tema är Animals eller Djur.

Jag fick för ett tag sen hem en Born Pretty Store stämpelplatta för att recensera och den här manikyren var något som dök upp i mitt huvud redan då, men jag har inte kommit mig för att göra den förrän nu.

Basen är L.A Girl Color Addict Idol som jag sen målade med hjälp av dottingtools en stor gul fullmåne på. Sen stämplade jag på vargen från BPS platta nr 16 med hjälp av Zoya Raven. Jag tycker att motivet följde med helt ok, men kanske att man förlorade lite av de finare detaljerna. Däremot var det stört omöjligt att använda mitt svarta Mundo De Unas lack till det här. Helt omöjligt att få upp motivet på stämpeln med det.

Plattan kan man hitta här: http://www.bornprettystore.com/zebra-wolf-animal-patterns-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-p-17261.html

Allt som allt är jag ganska nöjd med den här manikyren, kanske skulle haft en något ljusare bakgrund, men det får jag testa nästa gång istället.
Today is my first post in The Nail Challenge Collaborative and the month's theme is Animals.

I while ago I got a Born Pretty Store stamping plate to review and this manicure was something that popped into my head first time I saw that plate but I have not got around to do it until now.

The base is LA Girl Color Addict Idol, which I then using a dottingtool painted a big yellow full moon on. I then stamped on the wolf from the BPS plate no 16 with Zoya Raven. I think that the motive came out quite ok, but perhaps lost some of the finer details. One thing is that my Mundo De Unas black color was impossible to use. It didn't work at all. I could't get the motive on to the stamper with that. 

The plate can be found here: http://www.bornprettystore.com/zebra-wolf-animal-patterns-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-p-17261.html

All in all I am quite happy with this manicure, might have had a slightly lighter background, but I will try that the next time instead.

9 kommentarer :

 1. Oj vad läckert. Tycker det var en bra bakgrund, ylar dom inte bara om nätterna:)

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt! Jag tycker att bakgrunden ser bra ut på stora bilden, kontrasterna ser bra ut. På lilla bilden (inlinkz) så antar jag att bilden komprimeras ihop så pas att kontrasterna blir mindre? Min spontana tanke (innan jag kollat in bilden ordentligt) var att en liten gradient ned till i någon blå färg som var några nyanser ljusare än basen kunde ha framhävt vargen mer men inte mesat ut månen. :D Och kul att du också är med i NCC :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. En gradient hade nog varit perfekt tror jag med. NCC kändes riktigt kul och en lagom utmaning.

   Radera
 3. Jag som tycker att vargar är ståtliga djur fullkomligt ÄLSKAR den här manikyren. Har aldrig hänt att jag blivit sugen på en stämpelplatta förut men nu blev jag det. Kommer aldrig hända så klart, men sugen blev jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att kunna inspirera och vargar är verkligen ståtliga och vackra djur.

   Radera
 4. En gradient skulle vara snyggt i bakgrunden mot månen och vargen. De billigare plattorna är väl ojämna i kvalitén kan jag tänka mig så de tjocka stämpellackerna kanske inte funkar så bra alla gånger. Inte så konstigt. Mysig mani! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något ojämna är dom nog förmodligen, men funkade ändå helt ok.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!