torsdag 19 februari 2015

ABC Challenge - F = French Bubbles from Kicks


Det blev inget inlägg till bokstaven E på grund av sjukdom, men nu är jag (nästan) på banan igen och till bokstaven F har jag plockat fram en liten gömd diamant.

För jag hade faktiskt inte förväntat mig att French Bubbles från Kicks skulle vara något speciellt utan mer ett vanligt glitter lack. Men det här lever verkligen upp till sitt namn, för det ser ut som sprakande bubblor på naglarna.

Kicks French Bubbles är ett effektlack bestående av en klar bas med väldigt, väldigt fint guldglitter. Och några större prismatiska cirklar också. Jag valde, som vanligt, att lägga det här över svart, men jag kan tänka mig att det skulle bli en häftig effekt över vitt eller blått också. Jag stannade på enbart ett lager, för jag gillar verkligen hur lagom det kändes. Torktiden var helt ok och jag har ett lager med Digital Flash över.

Det här kommer jag absolut att använda igen. Vem vet det kanske till och med får vara med i nästa Nyårs manikyr.

There was no post for the letter E because of illness, but now I'm (almost) back on track and for the letter F I picked up a small hidden diamond.

Because I had not actually expected French Bubbles from Kicks would be something special but more of a regular glitter topper. But this certainly lives up to its name because it looks like sparkling bubbles on the nails.

Kicks French Bubbles is a layering polish consisting of a clear base with very, very fine gold glitter. And some larger prismatic circles too. I chose, as usual, to put this over black, but I can imagine it would be a cool effect over white or blue also. I stayed at only one layer, because I really felt I thought it was enought to create the perfect effect. The drying time was quite ok and I have a layer of Digital Flash over.

This I will definitely use again. Who knows, it might even be part of the next New Year's manicure.


11 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!