torsdag 5 februari 2015

ABC Challenge - B = Butter London The Black Knight


Vi är på bokstaven B i vår ABC Challenge och idag är det ett lack som absolut inte blivit stående för att det känns lite tråkigt. Nä, nästan tvärtom för det här var länge en av mina största lemmings. Jag pratar om Butter London The Black Knight.

Ett lack som jag önskade mig alldeles otroligt mycket. Jag fick det genom ett byte och sen gjorde jag som alltid med dom där lacken som jag trånat efter. Jag lät det stå, för tänk om man målar med det och det inte alls visar sig vara sådär fint som jag tänkt mig! Jo, för besvikelsen blir ju lättare att ta för att man väntar ett år eller två...

Blev jag besviken då? Nä, inte alls för det här är väldigt fint. Absolut min stil på lack. Och jag är väldigt glad att jag äntligen har det på naglarna för det är värt så mycket mer än att bli stående i en låda.

The Black Knight är svart med massvis av glitter i olika färger, men kanske mest blått och rosa kanske man kan säga eller är det lila. Lacket var ganska tjockt, men jag gillar ju det så för min del är det inga problem. Och tycker man det är jobbigt kan man alltid tunna ut det. Ändå kände jag att jag ville ha tre lager för att det skulle kännas riktigt bra. Torktiden var bra. Jag har ett lager med Digital Flash över, men ett lager till lär nog behövas imorgon känns det som.


We are on the letter B in our ABC Challenge and today I will show you a polish that absolutely not has been standing collecting dust because I feel it looks a bit boring. Nah, almost contrary, for this was long one of my biggest lemmings. I'm talking about Butter London The Black Knight.

A polish that I wanted real bad. I got it through a swap and then I did what I always do with those polishes that I longed for most. I waited to use it, because what if you paint with it and it does not at all prove to be so so nice as I expected! Well, actually I don't think the disappointment becomes less after letting the polish stand waiting a year or two ...

Was I disappointed then? No, not at all because this is very nice. Absolutely my style of polish. And I'm very happy that I finally have it on my nails because it is worth so much more than being stranded in a box.

The Black Knight is black with lots of glitter in different colors, but perhaps the most blue and pink, you might say or is it purple. The polish was pretty thick, but I do like it so for me it's no problem. And it's really no problem to thin it out if you want to. Yet I felt that I wanted to have three layers for me to feel that it had covered completely. The drying time was good. I have a layer of Digital Flash over, but another layer will probably be needed tomorrow because after all this is glitter and it's eating the top coat. 

18 kommentarer :

 1. Så där gör jag med, ställer undan äntligen tillkommande lemmings för tänk om...
  Jag hade Black night men tydligen hade inte korken gått på ordentligt för det torkade ihop fullständigt för mig. Sörjer det än i dessa dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Då hade jag gråtit en skvätt om jag upptäckt att det här torkat :(

   Radera
 2. LOL I do know that feeling :)
  But I agree it is pretty even if it isn't AS pretty as you thought it would be!

  SvaraRadera
 3. Det där har jag också trånat efter. Så snyggt. Och jag gör preciiiiis som du. Trånar efter lack och sedan får de stå i en evighet. Har så många galet fina lack som jag inte har visat på bloggen. De kommer väl tids nog. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är man riktigt dum! Man köper ju inte ett lack för att det ska stå och inte bli använt.

   Radera
 4. Jag gör också så - helknasigt egentligen! Fast jag njuter lite av att ha dem på en hylla så jag kan se hur fina de är och liksom ladda för att använda dem.
  The Black Knight fick jag låna av en kompis, och jag blev faktiskt inte jätteimponerad när jag väl hade det på fingrarna. Jag tyckte det var fint, men inte fantastiskt. Men sedan vill jag gärna ha lite tydligare glitter i svarta lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju inte ens dom på en hylla utan i en byrå där jag inte kan njuta av dom hela tiden.

   Radera
 5. jag tycker det är snyggt!!skulle passa mig med=) vilka fina bilder , jag måste nog skaffa en bättre kamera, el har du några tips?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det där med foton är svårt. Jag har fotat naglar i snart tre år nu och det är väl först nu som jag börjar bli nöjd. Eller oftast bli nöjd. Jag har en Nikon D3300 och en lightbox, men jag tror att det handlar väldigt mycket om ljuset inte vilken kamera man har.

   Radera
 6. Jag ställer undan dem för jag är rädd att de ska ta slut! :) Det här lacket är med på önskelistan tillsammans med många andra buttra LONDON-lack. ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns många fina BL lack, jag har dock inte mer än ett till faktiskt. Rädd att dom ska ta slut är jag inte, men ändå så blir det stående.

   Radera
 7. Oh this is so gorgeous on you! Now I'm wondering why I ever got rid of this polish!

  SvaraRadera
 8. Vackert! Aldrig ägt något Butterlack men blir ju frestad av detta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett av mina favoriter bland gröna är Butter London :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!