tisdag 10 november 2020

Depend O2 - 639

Pressutskick 

Ledig dag idag och jag har ändå varit på jobbet! Varit inne och fått influensavaccin, tänker som så att i år är det nog läge att ta den sprutan, något jag inte brukar göra. Men både Corona och influensa skulle nog inte vara någon större hit. Bakat lite saffranskringlor också, kort sagt en bra dag. 

Passade på att bära lite lack när jag var ledig. Jag var sugen på något höstigt och rött och det hittade jag i Depend O2:s kollektion Modern Legacy. Lacket har nummer 639 och får väl kallas för rostrött kanske. Som vanligt riktigt bra formula och två lager är vad jag har på bilderna. 

Det här var precis den färgen jag var sugen på. Jättehärlig höstfärg som ändå inte är dyster på något sätt. Jag gillar det här väldigt mycket. 


Press Sample

Free day today and I have still been at work! Been there and got the flu vaccine, thinking that this year it's probably time to take that shot, something I do not usually do. But both Corona and the flu would probably not be a major hit. Baked some saffron pretzels too, in short a good day.

Took the opportunity to wear some polish when I was free. I was hungry for something perfect for autumn and red and I found that in Depend O2's collection Modern Legacy. The polish has number 639 and may well be called rust red perhaps. As usual really good formula and two layers is what I have in the pictures.

This was exactly the color I was craving. Gorgeous autumn color that is still not gloomy in any way. I like this very much.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!