söndag 8 november 2020

Smokey Mountain Lacquers - Golden Chocolate

 Jaha, man behöver ju inte längre fråga vad folk har hittat på i helgen med tanke på utökade restriktioner. Själv har jag bakat lite och varit ute och gått. Det vill säga helt Corona säkra aktiviteter. Helt ärligt börjar det här bli riktigt tråkigt. Har inte sett min ena son sedan i juli, han skulle kommit hem nu i veckan, men så lär knappast ske nu. 

Nåja, jag får glädja mig med lite färg på naglarna på helgerna i alla fall. Jag plockade fram ett lack som jag har för mig ingick i en Valentines box jag köpte. Lacket kommer från Smokey Mountain Laqcuers, ett märka som jag inte riktigt blir klok på om det finns längre eller inte. Namnet är Golden Chocolate och det är ett brun/bronze färgat metallic lack. Jättebra att jobba med och två lager är vad jag har på bilderna. 

Helt ljuvlig färg måste jag säga, är lite ledsen över att jag måste plocka bort lacket nu ikväll. På jobbet får jag ju inte ha lack. Det här kommer absolut att få stanna kvar i min samling. 

Well, you no longer have to ask what people have come up with this weekend in view of the increased restrictions we have in the region I live in. I myself have baked a little and been out and about. That is, completely Corona safe activities. Honestly, this is starting to get really boring. Have not seen my youngest son since July, he would come home this week, but that is unlikely to happen now.

Well, I have to rejoice with a little color on the nails on the weekends anyway. I picked out a polish that I think was included in a Valentines box I bought. The polish comes from Smokey Mountain Laqcuer, a brand that I do not really know if it exists anymore or not. The name is Golden Chocolate and it is a brown / bronze colored metallic polish. Great to work with and two layers is what I have in the pictures.

Absolutely lovely color I must say, am a little sad that I have to remove it tonight. As you know I'm not allowed to wear polish at work. This will definitely stay in my collection.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!