tisdag 24 november 2020

Depend - 5073 Wish for Light

 Tisdag och min lediga dag. Jag ska kolla så mina adventsljusstakar funkar och mest bara ta det lugnt tror jag. Skönt att vara ledig, men det hade varit roligare om man fått göra något kul. Normalt sett hade jag nog bjudit grannen på fika, åkt och fixat lite i någon affär eller åkt någonstans och fotat. Fota kan jag absolut göra, men resten ska man undvika just nu och det gör jag. Vill ha slut på det här helvetet så jag kan träffa mina barn precis när jag vill.

Jag längtar efter advent och jul, antar att jag behöver få det mysigt och hemtrevligt när man spenderar så mycket tid hemma. Det här gäller även för naglarna, för jag har målat med jullack ett antal gånger på rad nu och mer lär det bli nu när vi snart går in i december. Lacket jag visar idag är från Depends julkollektion 2018 tror jag. Hittade det i min otestat låda, vet att jag köpte hela kollektion. Det heter 5073 Wish for Light, tror att det går att få tag på i vissa nätbutiker och jag såg dessutom att ett från årets julkollektion var väldigt likt det här. Guldholo som var lite skirt så jag har 3 lager på bilderna. 

Helt underbar färg och perfekt bas till någon kul jul nail art, har dock inte testat, tyckte att det kanske var lite tidigt för det. 

Tuesday and my day off. I will check how my Advent lights work and mostly just take it easy I think. Nice to be free, but it would have been more fun if you could do something fun. Normally, I would probably have invited the neighbor for coffee, gone and fixed up a bit in some store or gone somewhere and took photos. I can definitely take photos, but the rest should be avoided right now and I do. Want to end this hell so I can meet my kids whenever I want.

I long for Advent and Christmas, I guess I need to make it cozy and homely when you spend so much time at home. This also applies to the nails, because I have painted with Christmas polishes a number of times in a row now and there will probably be more now when we soon enter December. The paint I show today is from Depend's Christmas collection 2018, I think. It's called 5073 Wish for Light, I think it's available in some online stores and I also saw that one from this year's Christmas collection was very similar to this. A golden holo which was a little sheer so I have 3 layers in the pictures.

Absolutely wonderful color and perfect base for some fun Christmas nail art, however, have not tested, thought it might be a little early for it.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!