lördag 11 april 2020

Easter Chicken

Glad Påsk på er allihopa!

Eller så glad den kan bli i dessa konstiga tider. Tror det är första gången i hela mitt liv som jag firar en påsk utan att träffa någon ur min familj. Mamma tillhör riskgruppen eftersom hon är 80 år och pojkarna är fast i sina hemstäder. Plus att jag själv inte lyckas bli helt symtomfri. Nåja, man för göra det bästa av situationen. Jag bor på landet och kan röra mig fritt utomhus i alla fall, så det är kameran och jag just nu.

Som traditionen bjuder blev det en liten påskkyckling på naglarna. Jag har gjort äggskalet helt på frihand, därför inte så värst skarpa kanter.

Happy Easter!

Or as happy as can be in these strange times. Think it's the first time in my entire life that I celebrate an Easter without meeting anyone from my family. Mom belongs to the risk group because she is 80 years old and the boys are stuck in their hometowns. Plus, I myself do not manage to be completely symptom-free. Well, you make the best of the situation. I live in the countryside and can move freely outdoors anyway, so it's the camera and me right now.

As tradition offers, it became a little Easter chicken on the nails. I have made the eggshell completely freehand, therefore not so sharp edges.1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!