onsdag 8 april 2020

Depend 7 Day - 70054 Like

Jag gör det bästa jag kan för att intala mig själv att den här ekonomistyrningskursen kommer gå bra. Sista kursen och faktum är att jag känner igen en hel del från administrationskursen jag gick för något år sedan. Det var då tusan om jag inte skulle fixa det här sista också. För övrigt så håller jag mig fortfarande hemma, mitt halsproblem vill inte riktigt ge sig och när tiderna är som de är så får man vara försiktig.

Det är snart påsk och häromdagen dök en härlig sommarkollektion från Depend ner i min brevlåda. Den kallas online och jag valde det solgula 70054 Like för min manikyr. Formulan var inte jättebra. Tyckte det blev ganska ojämnt och det slutade med fyra lager faktiskt.

Färgen är dock en riktigt solig och glad en. Precis vad jag behöver just nu.

I am doing my best to tell myself that this financial management course will go well. It's the last course and the fact is that I recognize a lot from the administration course I went some years ago. So I really hope that it will go well. Incidentally, I still stay home, my throat problem does not really want to give up and when times are as they are you have to be careful.

It is soon Easter and the other day a wonderful summer collection from Depend appeared in my mailbox. It is called online and I chose the sun-yellow 70054 Like for my manicure. The formula was not great. I thought it was a bit hard to get it even and actually ended up with four layers. 

However, the color is a really sunny and happy one. Just what I need right now.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!