onsdag 29 april 2020

Depend O2 - 619

Jaha, då var sista tentan gjord och jag skulle egentligen börjat jobba, men så blir det inte alls eftersom min hals som varit snäll i över 4 år plötsligt bestämt sig för att jävlas. Även om jag vet att det förmodligen inte är något som smittar så hjälper inte det i dagens läge. Bara att hålla sig hemma. Redan efter 2 dagar är jag rastlös, blir kul det här.

Man kan ju tro att jag skulle ägna dagarna åt att måla naglarna, men jag har faktiskt inte riktigt känt för det heller. Idag kom det lite feeling i alla fall och jag bestämde mig för att hänga på ännu ett Pantone challenge på Instagram. Veckans färg är Orange Peel och i årets sommarkollektion från Depend O2 hittade jag nummer 619 som är orange med ett fint guldskimmer. Blev lite förvånad över att jag behövde tre lager, men det var supertrevligt att jobba med så inga större bekymmer. Mer bekymmer över att det blivit en del bubblor efter att jag la på topplacket.

En riktigt härlig färg måste jag säga. Inget originellt direkt, men jag gillar det här starkt.

The last exam has been done and I should have started work, but it's not happening right now because my throat which has been kind for over 4 years suddenly decided to go crazy again. Although I know that it is probably not something that is contagious, it does not help in today's situation. Just to stay home. Already after 2 days I am restless, will be fun this.

You may think that I would spend the days painting my nails, but I haven't really felt like doing that either. Today the feeling came and I decided to join another Pantone challenge on Instagram. This week's color is Orange Peel and in this year's summer collection from Depend O2 I found number 619 which is orange with a fine gold shimmer. Was a little surprised that I needed three layers, but it was super nice to work with so no major worries. More worried about the bubbles the top coat made.

A really beautiful color I must say. Nothing original directly, but I like this strongly.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!