torsdag 23 januari 2020

Depend O2 - 597, 599 & 604

Det blev tyst här på bloggen.. Vi var på teater i lördags och det var fantastiskt roligt, men jag började känna mig lite smått förkyld. När jag vaknade på söndagsmorgonen hade förkylningen slagit till med full kraft och jag hade dessutom hög feber, så inget bloggande. Nu känner jag att det äntligen börjat vända igen, jag har orkat med skolan, men det var väl typ det.

Igår orkade jag faktiskt måla om naglarna när jag kom hem, men själva bloggande fick anstå till idag. Jag är inte riktigt färdig för vårfärger än, men ville ändå ha något lite kul. I höstas gav Depend O2 ut kollektionen Recycle, och där hittade jag tre krämlack som fungerar fantastiskt bra tillsammans. 597, 599 och 604 är tre jordnära färger. 597 är mjukt ljusbrun, som kola ungefär, 599 är en behaglig beige färg och 604 är senapsgult. 597 och 604 funkade perfekt med två lager, men det ljusare 599 har jag tre av. Topplack också såklart.

Helhetsintrycket av den här manikyren är mjuk. Mjuka, följsamma färger som smälter ihop på ett fint sätt. Jag stortrivs i det här.

It became quiet here on the blog .. We were in theater last Saturday and it was fantastic fun, but I started to feel a little cold. When I woke up on Sunday morning, the cold had turned on with full force and I also had a high fever, so no blogging. Now I feel that it has finally begun to turn around again, I have been able to go to school, but that was kind of it.

Yesterday I was actually able to repaint my nails when I got home, but blogging had to be postponed until today. I'm not quite ready for spring colors yet, but still wanted something a little fun. Last fall, Depend O2 released the Recycle collection, where I found three cream polishes that work amazingly well together. 597, 599 and 604 are three earthy colors. 597 is soft light brown, like caramel, 599 is a pleasant beige color and 604 is mustard yellow. 597 and 604 worked perfectly with two layers, but the lighter 599 I have three of. Topcoat, of course.

The overall impression of this manicure is soft. Soft, pliable colors that blend together nicely. I'm in love with this manicure.2 kommentarer :

  1. Not really my colours, but they do look good on you. I couldn't pull them off!

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!