söndag 26 januari 2020

Cadillacquer - A Rare Gift

Mera lagläsning idag, men nu har jag lagt pappren åt sidan och förbereder mig så smått för att börja på ny praktikplats under morgondagen. Jag ska testa att vara på vårdcentral den här perioden, inte något som jag tror att jag kommer vilja jobba på, men vem vet, jag kanske ändrar mig totalt.

Det blev en djupdykning ned i otestat lådan idag och där hittade jag ett lack som jag fick i en adventskalender för ett bra tag sedan. Det här är Cadillacquer A Rare Gift ett duvblått lack med fint rosa skimmer i. Formulan var bra, men lite skirt så jag har tre lager + topplack på bilderna.

Återigen en väldigt trivsam färg och skimret är vackert, men mycket mer synligt på bild än i verkligheten. Tänker ändå att jag börjar praktiken med något lite diskret i alla fall. Behöver ju inte skrämma dem första dagen.

More law studying today, but now I have put the papers aside and am preparing to start a new internship tomorrow. I'm going to test being at a health center this period, not something that I think I'll want to work on, but who knows, I might change totally.

I did a deep dive into the untested box today and there I found a polish that I got in an advent calendar a good while ago. This is Cadillacquer A Rare Gift a pigeon blue polish with nice pink shimmer in. The formula was good, but a little sheer so I have three layers + top coat on in the pictures.

Again a very pleasant color and the shimmer is beautiful, but much more visible in the picture than in reality. Still thinking that I start the internship with something a little discreet anyway. No need to frighten them the first day.

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!