lördag 4 januari 2020

Top Nail Art 2019

Då var det dags för den sista listan för den här gången. Tyvärr har det inte blivit så mycket nail art under året som jag kanske önskat, tiden och energin har inte varit med mig riktigt. Dock blev det en del nail art innan jul, vilket syns i min lilla sammanställning och det fanns tillräckligt för att det skulle vara svårt att välja ut mina 15 favoriter.  Bilderna är i helt slumpmässig ordning. Kommentera gärna vilken som är er favorit av de här manikyrerna. 

It is time for the last of the three top list for 2019. Unfortunately, there has not been as much nail art during the year as I may have wished, the time and energy have not been on top for that. However, there was some nail art before Christmas, which is evident in my little compilation. However I had done enough nail art for it to be hard to pick up 15 favorites. The pictures are in random order. Feel free to comment which one is your favorite of these manicures.Penguins


Sesaon changingTea Time


Blue Hearts


Orange Flowers


Copper Flowers


Tulips


Green Leaves


Elegant Pattern


Birds


Black Snow


Gingerbreads


Reindeer


Silver Snow


Christmas Trees

2 kommentarer :

  1. Some nice ones from last year. I like the red birds :-D

    SvaraRadera
  2. Du har ju fått till massa fina manikyrer! Elegant pattern och seasons changing är nog mina favoriter. Fast pepparkakorna och silversnön är också väldigt fina! Jag gjorde faktiskt nail art till jul men har inte kommit mig för att visa det. Aja, får se om jag kommer mig för...

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!