onsdag 16 oktober 2019

Depend O2 - 5092 In Control

Pressutskick

Halva veckan avklarad. Mycket diagnoskoder i huvudet just nu vill jag lova. Hade en trevlig kväll med gänget som jag praktiserade hos på Öron igår. Så kul att träffa allihopa, saknar det härliga gänget. Har pratat med bägge barnen idag, saknar dom så oerhört mycket, men snart får jag träffa dom igen.

Jag sitter och bloggar med alldeles nymålade naglar. Lacket jag valde är ännu ett från Depend O2s Mrs Gray kollektion. Det här heter 5092 In Control och är ett gråbrunt lack med kopparskimmer. Suveränt bra formula och två lager räcker utan problem. Jag har topplack över.

Det här lacket är verkligen supersnyggt, ännu ett som jag är tveksam på om jag har något liknande i samlingen. Skimret gör det här väldigt speciellt och jag gillar det riktigt mycket.

Press Sample

Half a week completed. A lot of diagnostic codes in my head right now, that's for sure. Had a nice evening with the gang that I had my first internship at ENT yesterday. So fun to meet everyone, missing the lovely gang. Have talked to both kids today, miss them so much right now, but soon I will meet them again when we go to Uppsala in a couple of weeks. 

I sit and blog with freshly painted nails. The polish I chose is yet another from Depend O2's Mrs Gray collection. This is called 5092 In Control and is a gray-brown polish with copper shimmer. Superb formula and two layers are enough without problems. I have top coat over.

This polish is really super gorgeous, yet another one I doubt if I have anything similar to in my collection. The shimmer makes this very special and I really like it.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!