tisdag 29 oktober 2019

Depend 7 Day - Without You

Pressutskick

Här har inte hänt speciellt mycket sedan sista inlägget. Ska gå och lägga mig i vettig tid inför morgondagens tenta är väl tanken. Har plågat min man med att leta diagnoskoder under kvällsmaten.

Jag frågade maken vilken färg jag skulle ha på lacket nu när jag skulle byta, han så blått så jag letade upp ett snyggt jeansblått krämlack från Depends kollektion som de gjorde i samarbete med Annica Englund. Lacket heter Without You, som jag förstår är ett namn baserat på Avicis låt. Lacket är superbra att jobba med och jag har två lager och topplack på bilderna.

Det är ju ingen större hemlighet att jag verkligen gillar den här typen av färg på lack. Tyvärr så har tydligen mitt topplack börjat ge upp så det blev lite bubblor, men för övrigt så är jag supernöjd med manikyren.

Press Sample

Not much has happened here since the last post. Going to bed early and have a good night sleep before tomorrows exam is the idea. Have tormented my husband with finding diagnostic codes during supper.

I asked the husband what color I should have on the nails now that I would change, he said blue so I looked up a nice jeans blue cream polish from Depend's collection which they did in collaboration with Annica Englund. The polish is called Without You, which I understand is a name based on the Avicii song. The polish is superb to work with and I have two layers and top coat in the pictures.

After all, it's no big secret that I really like this type of color on my nails. Unfortunately, my top coat apparently started to give up so it became some bubbles, but otherwise I am super happy with the manicure.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!