tisdag 1 oktober 2019

Depend 7 Day - DYOT (Do Your Own Thing)

Pressutskick

Känner att jag lär mig så himla mycket på att vara ute på praktik. Idag har jag fått vara med på lite undersökningar och jag är så glad att jag bara var observatör istället för förälder. Intressant, men också lite jobbigt att se barn vara ledsna. Det var en jobbig typ av röntgenundersökning jag var med på. Imorgon ska vi iväg på en föreläsning av en fotograf som har rest runt och fotograferat många utrotningshotade djur. Ska också bli intressant.

Jag var faktiskt lite ledsen när jag var tvungen att plocka bort Glam Polish Azkaban igår, men nu har jag istället målat med ett mycket annorlunda och definitivt unikt lack för min samling. Det här är DYOT (Do Your Own Thing) från Depend 7 Days Independent Woman kollektion. Det är verkligen en jätteskum färg på det här, kan inte ens riktigt bestämma mig för vad grundfärgen är. Mauve, Beige eller brun. Det jag vet är att det finns ett fantastiskt varmt skimmer i lacket i en höstglödande orangeröd färg. Underbart att jobba med och det kanske hade räckt med ett lager egentligen, men jag har två + topplack.

Det här är verkligen annorlunda och det gillar jag skarpt. Inte så ofta det händer längre att man målar med något man känner att oj, det här var nytt och kul. Skimret i det här lacket gör att det blir superfint och jag är rätt säker på att jag kommer trivas riktigt bra i det här lacket.

Press Sample

I feel that I learn so much being out at a workplace learning things instead of in the school. Today I got to participate in some examinations and I am so happy that I was only an observer instead of a parent. Interesting, but also a little hard to see children being sad. It was a hard type of x-ray examination I was on. Tomorrow we are off to a lecture by a photographer who has traveled around and photographed many endangered animals. Should also be interesting.

I was actually a little sad when I had to remove Glam Polish Azkaban yesterday, but now I have instead painted with a very different and definitely unique polish for my collection. This is DYOT (Do Your Own Thing) from the Depend 7 Days Independent Woman collection. It really is a really foamy color on this, can't even really decide on what the base color is. Mauve, Beige or brown. What I do know is that there is a fantastic warm shimmer in the paint in an autumn glowing orange-red color. Wonderful to work with and it might have been enough with one layer really, but I have two + top coat.

This is really different and I like it very much. Not often that happens anymore that you paint with something you feel like, well, this was new and fun. The shimmer in this polish makes it super nice and I am pretty sure that I will really enjoy wearing this polish.

2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!