måndag 4 februari 2019

A-England - Saint George

Det där med att vara helt ledig känns ju väldigt konstigt. Jag funderar allvarligt på vad jag faktiskt har haft för mig alla dessa månader innan jag började skolan igen, när jag var arbetslös. Hur i hela tiden fick jag tiden att gå hela veckorna! I alla fall så har det varit en underbart skön dag. Inte gjort något särskilt, men varit ute på en lång promenad. Kanske något för lång om man frågar mitt knä, men vad härligt det var.

I en av facebook grupperna jag är med i har vi dragit igång en utmaning som går ut på att använda sina gamla bortglömda favoriter. Denna veckan är det gröna eller tealfärgade som gäller. Jag satte mig och kikade lite i bloggens arkiv och konstaterade att lacket jag visar idag inte varit använt sen i oktober 2013 och vad jag förstod av det blogginlägget så hade jag peel-off bas då som inte satt mer än ett par timmar. Stackars A-England Saint George som blivit bortglömt i min låda på detta sättet.

Jag tror att det kan ha tjocknat lite medans det stått där, inte så att man behöver thinner på något sätt, nä på ett bra sätt som gör att endast ett lager behövdes av denna tealfärgade skönhet. A-England gör så himla fina lack och det var ett flertal av deras lack som var kandidater till att få komma upp ur lådan. Vem vet det kanske blir ett inlägg till i veckan med en bortglömd pärla. Jag måste ju i alla fall säga att Saint George förtjänar lite rampljus för det är verkligen vackert.

The thing about being completely free is that it feels very strange. I am seriously thinking about what I actually did all these months before I started school again when I was unemployed. How in the world did I make the weeks go by! In any case, it has been a wonderful day. Not done anything special, but been out for a long walk. Maybe a bit too long if you ask my knee, but oh how lovely it was.

In one of the facebook groups I participate in, we have started a challenge that involves using our old forgotten favorites. This week it's green or teal colored. I sat down and looked a bit in the blog's archive and realised that the polish I show today has not been used since October 2013 and what I understood from that blog post I had peel-off base then that didn't sit more than a couple of hours. Poor A-England Saint George who has been forgotten in my box all this time.

I think it may have thickened a little while it was standing there, not so that you need thinner in any way, but in a good way that means that only one layer was needed by this teal-colored beauty. A-England are doing so very nice polishes and it was more than this one that were candidates to get out of the box again. Who knows there might be a second post this week with a forgotten gem. In any case, I have to say that Saint George deserves some time in the spotlight again, because it's really beautiful.


2 kommentarer :

  1. Åh den här är så snygg! Var en av mina första lemmings, men köpte den först för kanske 2 år sedan och vet inte om jag ens burit den :P

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!