söndag 24 februari 2019

Jade - Magia

Ja, det här helgen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Fick skicka gubben min med ambulans i fredagskväll efter att han svimmat två gånger. Nu visade sig att inget farligt hade hänt, utan det troligen berodde på virus och blodtrycksfall, men en kväll/natt på akuten med inläggning blev det för honom. Man orkar inte göra så värst mycket efter 3 timmars sömn och massa oro kan jag ju lugnt säga. Nu är i alla fall allting bra igen som tur är. Har försökt att plugga lite idag, men mest slöat idag också. Vi har ju börjat med engelska i skolan och ett tips för att lära sig mer ord var att läsa böcker på engelska, jag tog till mig det där så nu lyssnar jag på Harry Potter böckerna på engelska och vilken fröjd detta är.

Denna veckan så var tanken att man skulle visa sina svarta eller vita lack favoriter och jag hade tänkt att fixa det i fredags, så blev det ju inte och inget läsarnas val blev det heller. Nu sitter dock en av mina absoluta favoriter som jag inte använt på en hel evighet på naglarna. Ni som hängt med ett tag kommer säga: just det ja! Alla ville ha Jades hololack, de sålde slut på Llarowe i samma sekund de gjorde påfyllning av lagren. Jag har några stycken och jag vill nog påstå att Jade Magia är ett av de finaste svarta holon jag har och det med mest effekt i också skulle jag tro. Jag är nog ganska säker dock att det här varken är 5 eller 3 fritt, men det är väl ok så här en gång då och då.

Det här är en liten juvel och jag tycker så mycket om det. Det är små flaskor och jag ser inte ens hur mycket som är kvar i min, men jag tänker så här hellre en juvel som blir använd och tar slut än en som står och torkar för att man inte vill använde det för man är för rädd att flaskan ska ta slut.

Well, this weekend didn't exactly turn out the way I had imagined it. Got to send my old man with ambulance on Friday night after he fainted twice. Now it turned out that nothing dangerous had happened, it probably was due to viruses and a bad blood pressure drop, but one evening / night in the emergency room with admission for him. You can't do so much much after 3 hours of sleep and a lot of worry I can safely say. Now everything is good again, luckily. Have tried to study a little today, but most of the time was spent on the sofa today too. We have started with English at school and a tip for learning more words was to read books in English, I think that was a very good advice and immediatly started to listen to the Harry Potter books in English and what a joy this is.

This week the idea was that you would show your black or white polish favorites and I was going to redo my manicure at the friday night, as you understand that didn't happened and there was no reader's choice either. Now, however I have repainted with one of my absolute favorites that I have not used for a whole eternity on the nails. You who have been hanging around in the polish community for a while will say: yes, yes! Everyone wanted Jades holos they sold out at Llarowe at the same time they restocked them. I have a few and I would probably say that Jade Magia is one of the finest black holos I have and the one with the most effect in I would also believe. I'm probably pretty sure though, that this is neither 5 or 3 free, but it's okay every now and then. 

This is a little jewel and I enjoy it so much. These are small bottles and I don't even see how much is left in mine, but I think that rather a jewel that is used and maybe even used up than one that stands and dries because you don't want to use it because you are too scared of running out of it.1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!