torsdag 14 februari 2019

Essie - Crush & Blush + Galentine

Hoppas ni har en riktigt fin Alla Hjärtans Dag allihopa! Själv firar jag och min gubbe 32 år tillsammans. Det låter ju inte riktig klokt, tänk vad tiden går. Dagen har spenderats i skolan med att lära oss massa olika komponenter till datorer och vad olika kablar heter. Inte riktigt vad jag hade väntat mig skulle ingå i utbildningen till medicinsk sekreterare faktiskt.

Igår målade jag om med två av lacken från Essies Valentine's Day 2019 kollektion. Det regnbågsskimrande Crush & Blush som är av det något lite skira typen av lack. Här kan man välja vilken grad av täckning man vill ha, men själv gillar jag inte att se när nageln skiner igenom, så jag har tre lager. Det var smidigt att jobba med, men man får tänka på att dra raka fina linjer med penseln. Över det här valde jag att lägga ett av de tre glitterlacken som finns med i kollektionen. Det heter Galentine och har en klar bas med vita och rosa glitter i. Matta glitter ska jag kanske informera också. Det sprider ut sig riktigt bra på nageln och jag har enbart ett lager över.

Jag kan säga så här: crush & blush är inte en favorit, jag hade nog inte valt att bära det här på egen hand. Det är egentligen ett ganska fint lack, men inte alls i min smak. Däremot så tycker jag det blev en kul och lite gulligt romantisk manikyr av det hela med Galentine över. Att det är så mycket vitt i en glittertopper är inte så vanligt och jag tycker det är riktigt kul. Lite för gulligt för att jag ska vilja bära det en längre tid, men ändå rätt fint som kombo.

Hope you have a really nice Valentine's Day all! I myself and my old man celebrate 32 years together. That sounds really crazy, how on earth could 32 years already have passed? The day has been spent in the school learning lots of different components for computers and what different cables are called. Not really what I had expected would be included in the training to become a medical secretary to be honest.

Yesterday I painted with two of the polishes from Essie's Valentine's Day 2019 collection. The iridescent Crush & Blush, which is a sheer type of polish. Here you can choose the degree of coverage you want, but I don't like visible nail lines that much, so I have three layers. It was easy to work with, but you have to think about drawing straight fine lines with the brush. Over this, I chose to add one of the three glittertoppers included in the collection. It's called Galentine and has a clear base with white and pink glitter in. Matte glitter I might inform too. It spreads out really well on the nail and I only have one layer over.

I can say this: crush & blush is not a favorite, I probably would not have chosen to wear this on it's own. It's really a pretty nice polish, but not at all in my taste. However, I think it became a fun and somewhat cute romantic manicure with Galentine over. That it's so much white in a glitter toper is not so common and I think it is really fun. A little too cute for me to want to wear it for a long time, but still a great combo.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!