söndag 12 juni 2016

The Nail Challenge Collaborative presents: Video Games # 2

Söndag och jag funderar på att tvinga gubben med till en klädbutik. Hög tid för honom att förnya sin garderob. I alla fall enligt mig.

I min familj så finns det en riktigt tv-spels nörd en som är stolt över att vara det och just nu är det en riktigt tillgång för mig. Personen i fråga är min yngste son och när jag behövde lite inspiration påminde han mig om ett spel som jag själv spelat några gånger, men framför allt ett spel som mina barn spelade riktigt mycket när dom var mindre. Nämligen Banjo Kazooie till Nintendo 64.

I det spelet skulle man samla noter för att kunna öppna dörrar och pusselbitar för att pussla ihop en tavla som öppnade nästa bana.

Min manikyr är en enkel en inspirerad av detta. Jag har återigen bestämt mig för att jag kan göra saker på frihand och målat noter och en pusselbit i guld över svart bas. Jo, lite smått kletigt och ojämnt, men är ändå rätt nöjd.
Sunday and I'm looking to force my old man to a clothing store. High time for him to renew his wardrobe. At least according to me.

In my family, there is a real video game nerd one that is proud to be one and right now it's a real asset for me. The person in question is my youngest son, and when I needed some inspiration, he reminded me of a game I have played a few times, but above all, a game that my kids played really much when they were younger. Namely Banjo-Kazooie for Nintendo 64.

In that game you should collect notes to open doors and puzzle pieces to piece together a picture that opened the next world.

My manicure is a simple one inspired by this. Again, I have decided that I can do freehand stuff and painted notes and a puzzle piece in gold over a black base. Well, a little bit messy and uneven, but still quite satisfied.7 kommentarer :

 1. Jättefint i sin relativa enkelhet! Spelets namn är bekant, men tror inte jag hade det till min 64a..

  SvaraRadera
 2. It's a perfect interpretation - and beautiful too!

  SvaraRadera
 3. Det här var supersnyggt! Väldigt fint med guld mot det svarta.

  SvaraRadera
 4. That looks really cool, great work :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!