fredag 10 juni 2016

Holofredag - A-England Wuthering Heights

Idag är det holofredag igen hos Sminkan och jag visar upp mina korta stackars naglar. Har haft en lagning på långfingernageln ett par veckor då den gick sönder alldeles för långt ner för att ens kunna klippa. Nu började mina nagelband göra ont av limmet så jag gav upp och så här korta vet jag inte när jag hade senast.

Fast jag måste erkänna att det samtidigt är lite skönt faktiskt.

Lacket jag visar idag har jag fått för recension av Katarina på Edgy Polish och det är A-England Wuthering Heights. Ett lack som har en grå bas, men jag anar en hel del lila ton i det också. Plus en diskret men väldigt vacker holo.

Jag gillar A-England lack och det här gav mig ingen anledning till att ändra mig. Lätt att jobba med och kan täcka på ett lager, men jag har två. Torktiden var bra och på bilderna har jag topplack också.

Det här är en väldigt fin färg tycker jag. Mjuk och trevlig och passar väldigt bra på både korta och långa naglar.

Hos Edgy Polish hittar du det här och många andra A-England lack bl.a den helt nya Russian Soul kollektionen.
 


It's Friday and that means holofriday at Sminkan and I show up my poor short nails. I have had a repair on the middle finger nail for a couple of weeks because it broke too far down to be able to cut it down. Now my cuticles began to hurt from the glue I've used so I gave up and I can't even remember when I had this short nails the last time. 

Though I must admit that at the same time it actually feels a bit nice and clean.

The polish I am showing today is a one that  I received for review from Katarina at Edgy Polish and it's A-England Wuthering Heights. A polish that has a gray base, but I sense a lot of purple tone in it too. Plus a discreet but very beautiful holo.

I like A-England polishes and this gave me no reason to change my mind. Easy to work with and can cover in one coat, but I have two. The drying time was good and in the pictures I have topcoat on.

This is a very pretty color. Soft and nice and great on both short and long nails.

At Edgy Polish you will find this and many other A-England polishes among others the brand new Russian Soul collection.

8 kommentarer :

 1. I really like A England polishes too :)

  SvaraRadera
 2. Härlig grå ton! Gillar dina naglar i den här längden också :)

  SvaraRadera
 3. Wuthering Heights är så fin! Jag har också brytit en nagel - igen... Lyckades slita av den när jag försökte klä på trilskande Tuva igår. Får se om det blir ännu en ofrivillig bloggpaus, tror nästan det. :-(

  SvaraRadera
 4. Det ser jättefint ut och jag tycker dina naglar är väldigt fina korta också. Jag filade ner mina en bit igår och det är skönt med kortare naglar helt klart:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!