fredag 3 juni 2016

Golden Oldie Challenge - Purple #2Det blir ytterligare ett lila Golden Oldie lack den här veckan och dessutom i kombination med Sminkans inofficiella holofredag.

Jag har plockat fram Color Club Eternal Beauty som är ett ganska blekt lila med helt galna regnbågar. Det är dessutom underbart att måla med och täcker på ett lager om man tar lite tjockare vilket jag gjorde. På bilderna har jag topplack också.

Dels så gillar jag verkligen färgen på dom här, jag gillar att det är ett mainstream märke som gett ut underbara holos, formulan är perfekt och som grädden på moset funkar hela den här kollektionen alldeles utmärkt att stämpla med.

Faktum är att jag inte kan hitta någonting som jag inte gillar med det här lacket. 


This week you will get one more purple Golden Oldie polish and also in combination with Sminkans unofficial holofriday.

I have picked up Color Club Eternal Beauty that is a rather pale purple with crazy rainbows. Moreover, it is wonderful to paint with and covers in one coat if you take a little thicker which I did. In the pictures I have topcoat on too.

I really like the color of this polish, I like that it's a mainstream brand that has a collection with wonderful Holos, the formula is perfect and as icing on the cake the whole collection works perfect for stamping.

In fact I can't find anything that I don't like about this polish.12 kommentarer :

 1. Vilket perfekt val, detta är så snyggt! Vår blogg ligger av nån anledning nere just nu så idag är holofredag extremt inofficiell:( hoppas vi får fart på den denna veckan, har förberett ett lila holo jag med för din utmaning men att bloggen kommer upp idag igen är helt uteslutet tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt att ni har problem med bloggen, hoppas det löser sig snart.

   Radera
 2. It is an eternal beauty - I still love it very much and have spare bottles of it LOL

  SvaraRadera
 3. Det ser otroligt tjusigt ut!

  SvaraRadera
 4. I love that polish and it fits its name perfectly :)

  SvaraRadera
 5. Oj så otroligt underbart vackert :)
  xx

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!