tisdag 26 oktober 2021

Halloween manicure

Tisdag igen och jag har min lediga dag. Har bakat lite grova kringlor på förmiddagen och ska försöka ta mig ut på en liten promenad efter lunch. Lite regnigt här idag och väldigt mycket höstväder. Jag väntar på att mina regnkläder som jag köpt ska anlända så jag inte kan ha det som dålig ursäkt för att inte gå ut längre. Att jag inte har regnkläder alltså. 

När jag för ett tag sedan hade China Glaze Purpletonium på naglarna kände jag att jag bara måste göra en liten nail art. Jag hittade två mönster från ÜberChic Halloween 02 som jag stämplade dit med MoYou London White Knight. 

Nej, det kanske inte är en perfekt stamping, men jag tycker det blev en glad och lekfull manikyr. Är ni trötta på Halloween manikyrer redan?


Tuesday again and my day off. Have done some baking and will try to get out on a walk after dinner. A bit rainy here today and my new rain clothes has not arrived yet. 

When I wore China Glaze Purpletonium a while a go I just needed to put som stamping on topp of that. I picked out two patterns from ÜberChic Halloween 02 and stamped it with MoYou London White Knight. 

Maybe not a perfect manicure, but fun and playful. Are you getting tired of Halloween manicures already?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!