söndag 10 oktober 2021

China Glaze - Purpletonium

 Här har ni mig igen! Vet ni jag tycker det är väldigt skönt att blogga på det här sporadiska sättet. Varje gång jag gör ett inlägg gör jag det för att jag känner för det, inte för att jag känner ett litet måste. 

Det här inlägget är lite speciellt faktiskt. Häromdagen firade jag nämligen 11 år som lacknörd. Ni har hört det här innan, men jag var i Malmö på Volbeat konsert och dagen efter skulle jag och maken shoppa lite på stan. Vi hamnar i Triangeln (är jag rätt säker att gallerian hette..). Där låg en nagelsalong och jag gick för första gången och gjorde en manikyr. Jag gick in med tanken att jag skulle ha något diskret, men istället gick jag därifrån med ett underbart lila lack. Ändå sen dess har jag älskat lila lack och liksom letat efter samma som jag fick där. Vet fortfarande inte vilket lack det var, men har många i ungefär samma nyans. 

Därför valde jag att måla med ett härligt lila lack idag som lite hyllning. Det här är China Glaze Purpletonium från årets Halloweenkollektion. Ett lite mörkare lila med underbart skimmer och lite holo i. Lätt att måla och täcker på två lager. Torkar faktiskt lite halvmatt, men jag bestämde mig för att lägga på ett "vanligt" glansigt topplack. 

Helt underbart är mitt omdöme. Likt det där i Malmö? Jag tror att det kan ha varit lite ljusare, men vad gör det. Har ni någon speciell händelse eller tillfälle som gjorde er till lackälskare?


Here you have me again! You know I think it's very nice to blog in this sporadic way. Every time I make a post, I do it because I feel for it, not because I feel that I have to.

This post is a bit special actually. The other day I celebrated 11 years as a polish nerd. You have heard this before, but I was in Malmö for a Volbeat concert and the next day my husband and I would go shopping in town. We end up in the Triangle (I'm pretty sure the mall was called ..). There was a nail salon and I went for the first time and did a manicure. I went in with the idea that I would have something discreet, but instead I went out of there with a wonderful purple polish. Still since then I have loved purple polishes and sort of looked for the same one I got there. Still do not know what brand or polish it was, but have many in about the same shade.

Therefore, I chose to paint with a lovely purple polish today as a tribute. This is China Glaze Purpletonium from this year's Halloween collection. A slightly darker purple with wonderful shimmer and a little holo in. Easy to paint with and covers in two layers. Actually dries a bit semi-matte, but I decided to apply a "regular" glossy top coat.

Absolutely wonderful is my judgment. Like that in Malmö? I think that one may have been a little brighter, but that doesn't matter at all. Do you have a special event or occasion that made you a polish lover?Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!