tisdag 16 mars 2021

Essie - Fear or Desire

 Ledig dag, har varit ute på en skön promenad i skogen annars blir det mycket vila på den lediga dagen. Börjar fundera på hur smart det egentligen är att jobba fulltid när jag inte orkar någonting på kvällen när jag kommer hem och väldigt lite på helgen, men vill verkligen inte gå ner i tid igen. 

Jag fortsätter att plocka fram gömda skatter ur min samling med hjälp av random number generator. Den här gången blev det Essie Fear or Desire som plockades fram ur mina gömmor. Lacket kommer från en sommarkollektion som släpptes 2012 och jag visade det här på bloggen i maj 2014. Jag kan inte påminna mig om att jag använt det sen dess. Det är ett knallorange krämlack, lite förvånad blev jag allt när jag behövde tre lager för att få det jämt och bra. 

Färgen är ju fantastiskt härlig måste jag säga, men formulan var inte superbra så chansen finns att det här hamnar i säljlådan för liknande orangea lack finns ju med bättre egenskaper i min egen samling.  

Free day, have been out for a nice walk in the woods otherwise there will be a lot of rest on the free day. Starting to think about how smart it really is to work full time when I can not do anything in the evening when I get home and very little on the weekend, but really do not want to go down in time again.

I continue to pick up hidden treasures from my collection using the random number generator. This time it was Essie Fear or Desire that was picked out of my hiding place. The polish comes from a summer collection that was released in 2012 and I showed this on the blog in May 2014. I can not remember that I have used it since then. It is a bright orange cream polish. I was a little surprised when I needed three coats to get it even and nice.

The color is fantastically lovely, I must say, but the formula was not super good so there is a chance that this ends up in the sales box because similar orange polishes with better properties is found in my collection.1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!