tisdag 30 mars 2021

Superficially Colorful Lacquer - Ghouls Night Out

 Ledig dag igen, ska ändå ägna mig lite åt min kurs jag går, vi har en ganska stor inlämningsuppgift som jag känner är lika bra att börja på. Vädret verkar skönt så promenad står också på schemat. 

Idag tänker jag visa er ett lack som var med på min favoritlista från 2016. Lacket släpptes i en Halloweenkollektion 2015 av ett märke som hette, för jag har inte kunnat hitta märket på nätet så jag tror tyvärr inte det finns längre, Superficially Colorful Lacquer. Om jag inte minns helt tokigt så var det här ett Israeliskt märke. Jag köpte en hel del därifrån back in the days. Det här är Ghoul's Night Out ett mossgrönt holo, två lager är vad jag har på bilderna. Underbart att jobba med. 

Alltså den här färgen är bara så otroligt vacker. Fullkomligt älskar det här lacket och det kommer absolut att stanna i mina ägor. 

Free day again, will still devote a little to my course, we have a fairly large assignment that I feel is just as good to start with. The weather seems nice so walking is also on the schedule.

Today I am going to show you a polish that was on my favorite list from 2016. The polish was released in a Halloween collection in 2015 by a brand called, because I have not been able to find the brand online so I unfortunately do not think it exists anymore, Superficially Colorful Lacquer. If I remember correctly, this was an Israeli brand. I bought a lot from there back in the days. This is Ghoul's Night out a moss green holo, two layers is what I have in the pictures. Wonderful to work with.

This color is just so incredibly beautiful. Absolutely love this polish and it will definitely stay in my possession.


4 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!