lördag 3 oktober 2020

Waterfall nail art

 Ännu en vecka har passerat, sista veckan som jag jobbar heltid. Det har varit tanken hela tiden att jag ska jobba deltid, men först måste man ju faktiskt lära sig sitt jobb också. Nu är jag tillräckligt varm i kläderna för att det ska funka med en dag ledigt i veckan. Ska bli riktigt skönt. 

När jag hade Depend 7 Day Relax, Just Do It på naglarna passade jag på att göra lite nail art också. Tog lite svart, vitt och silverglitter och gjorde en enkel waterfall manikyr. 

Bilden ser kanske lite avig ut, men faktum är att det blev snyggare på min högra hand, så jag valde att fota den. 

Another week has passed, the last week I work full time. It has always been the idea that I should work part time, but first you have to actually learn your job to be able to do so. Now I feel sure enough of what I'm doing to be able to work with one day off a week. Should be really nice.

When I had Depend 7 Day Relax, Just Do It on my nails, I took the opportunity to do some nail art as well. Took some black, white and silver glitter and did a simple waterfall manicure.

The picture may look a little awkward, but the fact is that it got nicer on my right hand, so I chose to take a picture of that instead of the left that I usually show. 

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!