lördag 24 oktober 2020

China Glaze - Grover It

 Lördag och riktigt höstrusk utanför dörren. Gubben har ändå gett sig iväg för att spela golf. Själv borde jag ta tag i mitt stökiga skafferi, men dagen är ju inte slut än. 

Jag kände för att ha något riktigt glittrigt på naglarna idag och hittade China Glaze Grover It bland mina otestade lack. Ett lack som består av en mörkblå bas med massor av microglitter i. Jag tyckte att det behövdes tre lager för ordentlig täckning, men det är inte omöjligt att komma undan med två skulle jag tro. Penseln i den här flaskan hade lite strån som spretade och som jag fick klippa bort, annars är det helt ok formula. 

Jag var sugen på glitter och det fick jag absolut. Underbar mörkblå färg och lagom mycket bling. Helt enkelt underbart!


Saturday and it sure is autumn weather outside, sun one moment and rain the nextr. My husband has still gone to play golf. I myself should take hold of my messy pantry, but the day is not over yet.

I felt like having something really glittery on my nails today and found China Glaze Grover It among my untested polishes. A polish that consists of a dark blue base with lots of microglitter in. I thought three layers were needed for proper coverage, but it is not impossible to get away with two I would think. The brush in this bottle had some straws that spread out and that I had to cut off, otherwise it is perfectly ok formula.

I was craving glitter and I absolutely got it. Wonderful dark blue color and just enough bling to make me happy. Simply wonderful!


1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!