tisdag 20 oktober 2020

Depend 647

Pressutskick

 Tisdag och jag är ledig, ska plocka lite här hemma, men mest bara ta det lugnt och äga mig åt mina bloggar tänkte jag. Det här med att vara ledig en dag i veckan gick fort att lära sig tycka om kan jag lova. 

Idag tänker jag visa ett lack från Depens Rethink kollektion. Lacket har nummer 647 och är ett rödbrunt krämlack. Bra formula och två lager räcker fint. 

Det här är verkligen en perfekt höstfärg tycker jag. Många gillar inte hösten för dess mörker och kyla, men jag gillar att kura ihop med tända ljus och se alla underbara färger de timmar det är ljus ute. Får man dessutom ha en trevlig färg på naglarna blir det ännu bättre.

Press Sample

Tuesday and I'm free, I'll do some cleaning up here at home, but mostly just take it easy and take care of  my blogs, I thought. This thing about being free one day a week was easy to getting used to.

Today I intend to show a polish from Depens Rethink collection. The polish has number 647 and is a reddish-brown cream. Good formula and two layers are enough.

This is really a perfect autumn color I think. Many people do not like autumn for its darkness and cold, but I like to cuddle up in the sofa with lit candles and see all the wonderful colors during the hours when it is light outside. If you also get to have a nice color on the nails, it will be even better.

1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!