torsdag 19 mars 2020

Green Glittergradient!

Idag är första skoldagen på distans, kan bli intressant att se om all teknik funkar som den ska. Skönt med vanliga rutiner mitt i allt i alla fall tycker jag. 

För tredje året i rad har jag blivit tillfrågad om jag ville vara med och fira Bethany aka bnaildtoperfection på Instagrams födelsedag med en nailart. Självklart ville jag det och här kommer då nail arten som jag gjorde över China Glaze Trash Can-Do Attitude. En enkel, men effektfull gradient med hjälp av Darling Diva Polish Leprechauns Gold. 

Today is the first school day at a distance, it can be interesting to see if all the technology works properly. Nice with regular routines in the middle of everything anyway I think.

For the third year in a row, I've been asked if I wanted to join a birthday celebration for Bethany aka bnaildtoperfection on Instagram with a nail art. Of course I wanted too and here comes the nail art that I did over China Glaze Trash Can-Do Attitude. A simple but effective gradient with the help of Darling Diva Polish Leprechauns Gold.
1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!