torsdag 12 mars 2020

Another haul!

Det är så sjukt svårt att sluta och köpa lack, jag inser att jag måste det eftersom jag inte kommer att kunna använda så många som jag gjort tidigare, men det är ju så kul! Jag köpte en liten Alla Hjärtans Dag box från The Polish Nook som heter Box O' Chocolate, fyra indielack som man inte i förväg visste vilka man skulle få. Så helt plötsligt dök de där Essielacken som jag letade efter i julas upp på Matsmart, ja då fick det bli några sådana också. Nu är jag verkligen pank, så jag måste hålla mig i skinnet.

It is so difficult to stop buying polishes, I realize I have to because I will not be able to use as many as I have done before, but it is so fun! I bought a Valentine's Day box from The Polish Nook called Box O 'Chocolate, four indie polishes that you didn't know beforehand which ones to get. So all of a sudden those Essie polishes that I was looking for at Christmas suddenly was for sale at Matsmart, so I could't resist a few of those too. Now I'm really broke, so I have to stay away from buying. 


Leesha's Lacquer Candy Mountain, Colores De Carol Love Cells, Smokey Mountain Lacquer Golden Chocolate & Parrot Polish Black Cherry


Tied and Blue, Knotty or Nice & Under Wraps

2 kommentarer :

  1. Vilka snyggingar! Jag har inte alls köpt lika mycket lack på senaste, men de där billiga Essie-lacken lockar verkligen :D

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!