onsdag 26 december 2018

Depend 5078 Wish for Fun

Vet ni, jag är rätt trött på rester nu, så ikväll blir det tacos istället. Vi har varit inne hos min mamma och träffat min kusin och faster en stund. Alltid lika trevligt. Passade dessutom på att åka och träna knät när jag ändå var i stan. Har fuskat lite nu över julhelgen. Maken har åkt på hockey och vi andra tar det allmänt lugnt en stund.

Lacket jag bar på julafton heter Depend 5078 Wish for Fun, man kan ju tänka sig att jag skulle välja ett rött lack, men till min alldeles knallröda tunika blev det snyggare med svart tyckte jag. Det här påminner väldigt mycket om Zoya Storm, men har kanske något större glitter i sig. Kanon att jobba med och täcker på två lager.

Älskar den här typen av svarta lack och även om det kanske inte syns jätteväl på bilderna så är det en riktigt bra holoeffekt i det också. Det här fick mig att känna mig väldigt fin på julafton och jag tycker det blev ett perfekt lack för denna festliga dag.

Honestly, I'm pretty tired of leftovers now, so tonight it's tacos instead. We have been to a short visit at my mothers today, she had invited my cousin and aunt as well. It's always nice to see them. When in town I also went to the gym to do some exercises for me knee. Have cheated a little now over the Christmas holidays. The husband has gone to see a hockeygame and the rest of us take it generally calm for a while.

The polish I wore on Christmas Eve is named Depend 5078 Wish for Fun, you might think that I would choose a red polish, but to my very bright red clothes it became more beautiful with black I thought. This reminds very much of Zoya Storm, but perhaps has a slightly larger glitter in it. Awesome to work with and covers in two layers.

Love this type of black polish and although it may not be very well visible in the pictures, it's a really good holo effect in it as well. This made me feel very pretty on Christmas Eve and I think it became a perfect polish for this festive day.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!