måndag 12 februari 2018

OPI - So Elegant

I morse var det segt att komma upp ur sängen, men jag drog mig upp och tog mig till gymmet för min knäträning. Vilken skillnad det är när man är duktig och tränar hemma 5 dagar i veckan och 2 på gym. Har lyckats få iväg lite ansökningar om jobb också.

Igår skrev jag att jag inte la på topplack av en specifik anledning på Essie Lacquered Up och anledningen heter OPI So Elegant. Om ni såg mitt inlägg om nykomlingarna från Januari så kanske ni såg det här lacket. När jag hade lagt på det knallröda Lacquered Up så kände jag på en gång att det var rätt underlag till So Elegant som är ett glitterlack med klar bas. Glittren består av små svarta och större lite gråaktiga hexagoner.

Man får fiska lite efter de större glittren, men på det stora hela så tycker jag att det spred ut sig smidigt på naglarna. Jag tyckte det räckte med ett lager, men det är ju helt upp till var och en vad man tycker är snyggt.

Jag blev helt ärligt överförtjust i den här manikyren. Svart, rött och grått är en så nedrans bra kombination och det här blev en kul manikyr, men inte helt galen om ni förstår hur jag menar. Klart värt de där 20 kronorna som jag gav för lacket.

I had a hard time getting out of bed this morning. I was soo tired, but managed to get up and drive to the gym for my knee training. What a difference it does when you follow the physiotherapist adviceit and exercise at home 5 days a week and 2 at the gym. I have also managed to get away some job applications.

Yesterday I wrote that I didn't put on topcoat for a specific reason over Essie Lacquered Up and the reason is called OPI So Elegant. If you saw my post with my January haul you might saw this polish. Once I had put on the bright red Lacquered Up, I instantly knew that it was the right base for So Elegant which is a glitter polish with a clear base. The glitter consists of small black ones and larger grayish hexagons.

You have to fish around a bit in the bottle to catch the bigger glitters, but on the whole, I think it spread out smoothly on the nails. I thought it was enough with one layer, but it's up to everyone what you think is nice.

I was quite honestly really thrilled over this manicure. Black, red and gray is such a great color combination and this became a fun manicure, but not a crazy one if you understand how I mean. Clearly worth the 20 SEK I gave for this bottle.


8 kommentarer :

 1. This looks really pretty over red.

  SvaraRadera
 2. That glitter is perfect for that red. Love it!

  SvaraRadera
 3. Awesome! I love black and red together as well :)

  SvaraRadera
 4. De blev väldigt snyggt! Jag har också So Elegant och den är riktigt läcker. Vad skönt med ditt knä och även med jobbansökningarna! Jag har också haft en knä som har krånglat och som du säger så är träning A och O.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju liksom det enda man kan göra, så det gäller att ta tag i sig själv och åka iväg även om det bär emot.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!