söndag 18 februari 2018

Nail Challenge Collaborative presents: Love #3

Idag ska vi fira min lilla mamma som fyller hela 78 år. Eller hon fyllde tidigare i veckan egentligen. Eftersom jag ska börja skolan imorgon kommer jag att försöka göra lite tidsinställda inlägg, så därför kanske det inte blir alltför personligt i varje inlägg, men jag lovar att jag kommer rapportera om vad jag tycker om att sätta mig på skolbänken igen.

Temat i Nail Challenge Collaborative är Love och i Glam Nails Challenge är dagens tema Kisses och de två går ju utmärkt att kombinera.

Basen här är OPI Made It To The Seventh Hill som jag stämplat med mönster från Lina All About Love 01 och Hit The Bottle Drop Red Gorgeous.

Det blev lite kladdigt på ringfingret eftersom jag försökte få bort det jag redan stämplat med något sämre resultat och sen stämplade över nya läppar, men jag är ändå nöjd med den här manikyren.

Today we are going to celebrate my mother who turns 78 years old. Or she did earlier this week. Since I'm going to school tomorrow, I will try to make some scheduled posts, so it might not be too personal in this posts, but I promise I'll report what I like getting back to the school.

The theme in Nail Challenge Collaborative is Love and in Glam Nails Challenge, today's theme is Kisses and the those two are great to combine.

The base here is OPI Made It To The Seventh Hill as I stamped with patterns from Lina All About Love 01 and with Hit The Bottle Drop Red Gorgeous.

It got a bit messy on my ring finger because I tried to get rid of what I already stamped with not so good results and then stamped on some new lips, but I'm still happy with this manicure.


3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!