torsdag 15 februari 2018

Depend 542 & 548

Pressutskick

Nej, något vidare firande blev det inte igår, men jag hann med att städa både i mitt lackrum och på övervåningen och det är ju inte så dumt det heller. Idag är det träning som står på schemat och jag borde nog åka och kolla om det finns drive-in tider till bilbesiktningen också.

Och nu över till dagens lack. Jag tog och kombinerade två av lacken från Depends Studio 54 kollektion de med nummer 542 & 548. Och jag kan väl redan nu avslöja att det här inte åker upp på min topplista av varken lack eller manikyrer. 542 är ett rosa med en liten hint av korall eller laxrosa krämlack med utmärkta egenskaper. Jag har två lager + topplack på bilderna och 548 är ett glitterlack med klar bas och enbart strängglitter i vad jag kan se magenta, rosa och möjligen lite silver också. Glittret sprider ut sig smidigt på nageln och jag tog två lager till den här manikyren.

Alltså färgen är väl egentligen helt ok på 542, men den passar inte riktigt mig, men man kan ju faktiskt inte gilla allt. Och något som jag inte gillar är strängglitter. Jag har aldrig gillat det och kan liksom inte riktigt lära mig det. Så nej, manikyren hade varit finare utan 548, men man vet ju aldrig om man faktiskt har ändrat sig eller kanske kunde det här varit lacket som fick mig att ändra mig. Nu var det inte det.

Press Samples

No, we didn't celebrate very much yesterday, but I cleaned up both in my polishroom and upstairs, and it's not that bad way to spend a day either. Today, my schedule says that I should go to they gym. I always do that on Mondays and Thursdays. And I should probably go and check if there are drive-in times for the car inspection as well.

And now over to today's polishes. I decided to combine two from Depends Studio 54 collection with the numbers 542 & 548. And I can already reveal that this does not appear on my top list of neither polishes nor manicures. 542 is a pink with a hint of coral or salmon pink cream with excellent formula. I have two layers + topcoat on the pictures and 548 is a glitter polish with clear base and only barglitters in what I can see magenta, pink and possibly a little silver as well. The glitter spread out smoothly on the nails and I took two layers to this manicure.

So the color is really okay on 542, but it doesn't really fit me, but you cann't really like everything. And something I don't like is string glitter. I've never liked it and can't really learn to like it eithert. So no, this manicure had been nicer without 548, but you never know if you actually changed your mind or maybe this could have been the polish that made me change if you don't try. It wasn't though.5 kommentarer :

 1. Strängglitter är ingen favorit hos mig heller så nej jag håller med, ingen vinnarkombo tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår mig liksom inte på det där med strängglitter och jag lär faktiskt inte lära mig att göra det heller.

   Radera
 2. I have not seen those fringe polishes in such a long time! I always thought they were interesting but never really used them too much. I love the pink base color...so creamy.

  SvaraRadera
 3. I like the pink polish, the bar glitter is a little much :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!