lördag 12 mars 2016

Reader's Choice - Lilypad Lacquer Sunset At Sea

English version under the pictures. 

Dagens lack förstår jag inte riktigt namnet på. Eller det hade jag väl kunnat gjort om det hade varit ett lack som skiftade mer mellan orange och gult, men det här är ju mer bronze och lila liksom. I och för sig har inte jag sett speciellt många solnedgångar till sjöss, men har ändå svårt att tro att dom ska se ut så här!

Lacket ni valde till mig är Lilypad Lacquer Sunset At Sea ett duochrome lack som alltså skiftar mellan bronze och lila. Och nu är det inte alls så att jag inte tycker om det här lacket, nä tvärtom, men jag förstår i alla fall inte namnet.

Jag var lite fundersam på hur många lager jag skulle behöva av det här. För erfarenheten säger mig att många duochroma lack är väldigt skira. Det upplevde jag dock inte alls att det här var. Jag har tre lager, men har man korta naglar är jag säker på att två räcker. Ett lager med topplack också.

Det var riktigt trevligt att jobba med och torkade dessutom fort.

Jag har redan sagt det, jag tycker om det här. Faktum är att jag kände mig lite tveksam först när jag började måla för det gick mer åt det bruna hållet än åt det lila först kände jag, men väl färdig med manikyren så inser jag att det här är en riktigt höjdare. Jag känner mig verkligen jättesnygg i det här lacket. På något sätt framhäver det mina naglar och får dom att se bra ut.

Jajamen, det blir en ny omröstning och som vanligt så har jag tagit random.org till hjälp för att välja bland de otestade lacken i min kollektion. Om ni undrar hur en slumpgenerator kan göra det så kan jag härmed meddela att jag för noggranna listor både över hela mina kollektion och över de som ännu inte visats här.


Today's polish has a name that I really can't relative with the polish itself. Or maybe I should say that it would have been a perfect name if it had been a polish that shifted more in orange and yellow, but this is a bronze to purple one. Ok, I can admit that I have not seen very many sunsets at sea, but still hard to believe that they will look like this!

The polish you chose for me is Lilypad Lacquer Sunset At Sea a duochrome polish thus varies between bronze and purple. And now you might think that I don't like it because of that little ramble but that is certinaly not the case oh no rather the opposit. But thst still doesn't make me understand the name.

I was a bit concerned about how many layers I would need to do to make this cover. Because experience tells me that many duochrome polishes is very sheer. That was not at all the case with this. I have three layers, but if you have short nails, I'm sure that two is enough. And a layer of top coat also.

It was really nice to work with and dried fast.

I have already said it, I like it. In fact, I felt a little hesitant at first when I started painting because it was more to the brown side than to the purple I felt, but well finished with the manicure, I realize that this is a real treat. I feel great in this polish. Somehow it highlights my nails and get them to look soo good.

Oh yes, there will be a new poll as well and as usual, I have used random.org to help me chose among the untested polishes in my collection. If you're wondering how a random generator can help me chose the polishes I can hereby announce that I have spreadsheets that I'm very accurate about both my whole collection and also a sheet for the ones that I still haven't shown here. 

19 kommentarer :

 1. I feel torn on this one, I'm not sure I would like it on me, but it looks beautiful on you!

  SvaraRadera
 2. There is a really nice shift in it, but I agree with you, I don't really see sunset colours either :)

  SvaraRadera
 3. Gorgeous shade n look so beautiful on u.

  SvaraRadera
 4. I voted for the OPI, i would really like to see how that one would look! I have to agree with you the name of the polish sunset at sea, would describe this polish at all, but like they say it must have a name.

  SvaraRadera
 5. Vilket underbart lack, fantastiskt tjusig duokromatisk effekt. Men håller med om att namnet verkar lite märkligt. :-)

  SvaraRadera
 6. Oh well, sometimes they do! I miss summer's sunsets at the beach!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I now understand that I need to spend more time at the beach ;)

   Radera
 7. I think that's a fun color, I like the maroon color with the duochrome vibe.

  SvaraRadera
 8. I think the name is a bit of a stretch but I've seen those hues in paintings of sunsets so maybe that's where they got it from. Anyway I like the colour and how it blends from purple to an orange and it does look great on you!

  SvaraRadera
  Svar
  1. That could probably be an inspiration for this then :)

   Radera
 9. Love this colour and it really suits you.

  SvaraRadera
 10. I really do enjoy Lilypad's colors, and I think this looks great on you

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!