lördag 27 januari 2024

Snowflakes

 Hoppas ni alla fått en bra start på nya året, själv tycker jag nog ändå att jag har det även om min sjukskrivning på 25 % rullar på. Vädret är minst sagt omväxlande och snön som låg förra veckan är totalt borta. Själv ska jag strax ta mig ut och få lite luft tänkte jag. 

Det har verkligen inte varit mycket nail art på bloggen senaste åren, känns liksom inte så meningsfullt när man ändå måste ta bort det nästan direkt, men i december fick jag ett ryck och fixade lite snöflingor på Depend 7 Day 70093 Ribbon Red. Både mönster och stämpellack är från MoYou London. 

Det här är nog den typ av nail art som jag tycker bäst om och som jag aldrig tröttnar på. Enkla snöflingor.

I hope you all had a good start to the new year, I think I have, even if my sick leave of 25% continues. The weather is changeable to say the least and the snow that was there last week is now completely gone. I'm going to get out and get myself some air after I've finished this posts, I thought.

There really hasn't been much nail art on the blog in recent years, it doesn't seem to make much sense when you still have to remove it almost immediately, but in December I got the urge and fixed some snowflakes on Depend 7 Day 70093 Ribbon Red. Both pattern and stamping polish are from MoYou London.

This is probably the type of nail art that I like the most and that I never get tired of. Simple snowflakes.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!