måndag 30 maj 2022

OPI - Cajun Shrimp

 Det har känts lite motigt ett tag, mest fysiskt dock. Är fortfarande inte bra efter min Covid som jag hade julen 2020. Får inte riktigt ordning på astman som utvecklats efter det. Ganska tradigt faktiskt. Så när jag fick långledigt nu vid Kristi Himmelfärdsdag och skulle åka upp till sonen i Linköping kunde jag äntligen pigga upp mig själv med lite ordentligt med färg på naglarna. 

När jag hade mitt 10-års jubileum fick jag en sändning med lack från OPI och däribland var det klassiska Cajun Shrimp. Färgen är en blandning mellan rött och korall och den är riktigt lysande och härlig. Precis vad jag behövde. Dessutom passade den perfekt till blusen jag skulle ha på mig när vi skulle se Jesper Rönndahl. 

Jättesmidigt att jobba med och två lager är tillräckligt för täckning. Färgen är precis så glad och pigg som jag hade tänkt mig. Jag förstår varför det här är en av OPI:s klassiker som hängt kvar sen det kom ut för första gången 2012 i kollektion som hette City of Hope. 


It has felt a bit daunting for a while, mostly physically though. Is still not well after my Covid as I had Christmas 2020. Does not really get my asthma medicated the way it should be, and this is definitely a post-covid thing. Pretty frustrating actually. So when I got a long break now at Ascension Day and was going up to my son in Linköping, I was finally able to cheer myself up with a little proper color on my nails.

When I had my 10th anniversary, I received a shipment of polishes from OPI and among them was the classic Cajun Shrimp. The color is a mixture of red and coral and it is really brilliant and lovely. Just what I needed. In addition, it fit perfectly with the blouse I would wear when we would see the Jesper Rönndahl show.

Very easy to work with and two layers are enough for coverage. The color is just as happy and vibrant as I had imagined. I understand why this is one of OPI's classics that has hung around since it was first released in 2012 in a collection called City of Hope.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!