måndag 31 maj 2021

Depend O2 - 661

 Det blev ett lite längre uppehåll än vad jag tänkt mig här, lusten har helt enkelt inte riktigt infunnits sig för att måla naglarna, har jobbat, haft tenta och hittat på lite annat smått och gott. 

I helgen var jag riktigt sugen igen och jag ville ha något färgglatt. Det hittade jag i Depend O2:s sommarkollektion Over the Rainbow. Lacket har nummer 661 och är ett smurfblått krämlack. Två lager räcker fint för täckning. Mycket bra att jobba med. 

Älskar verkligen den här typen av blå färg, man blir så glad av den och eftersom jag samlar på Smurfar så blir jag kanske lite extra glad förstås. 

It became a little longer break than I had planned here, the desire has simply not really arisen to paint the nails, have worked, had an exam and just enjoyed life.

This weekend I was really keen to paint again and I wanted something colorful. I found that in Depend O2's summer collection Over the Rainbow. The polish has number 661 and is a smurf blue cream polish. Two layers are enough for coverage. This is really good to work with. 

Really love this type of blue color, you get so happy looking at it and since I collect Smurfs I might be a little extra happy of course.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!