torsdag 15 april 2021

Depend - 653 & 660

Pressutskick 

Det blev lite ofrivillig hemmatid denna veckan. Har fått mig en förkylning, men är nu testad (ja, man får testas även om det inte gått 6 månader efter Covid-19 nu) och negativ så imorgon blir det jobb igen. Tur är väl det, för jag har varit hemma så mycket att det inte är särskilt roligt längre. Ser fram emot att få leverans av ny skrivare, min gamla har fullständigt fått knäppen och skriver inte ut bilder längre. 

Igår när jag målade naglarna kände jag för lite glada vårfärger. Detta hittade jag i Depends vårkollektion Good Enough i form av det ceriserosa 653 och det lite ljusare rosa 660. Bägge två är krämlack och bägge två funkar bra med två lager av. Jag har som vanligt topplack över. 

Ceriserosa krämlack är väldigt snyggt måste jag säga lack nummer 660 har också en väldigt fin nyans av rosa, kanske inget jag skulle bära en längre tid på egen hand, men tillsammans blir det här en kanonkombo tycker jag. Nu hoppas jag att våren förstår att jag tycker att den ska komma på riktigt när jag fjäskar med vårfärger. 

Press Sample

It became a bit involuntary time at home this week. Got me a cold, but is now tested (yes, you can be tested even if it has not been 6 months after Covid-19 now) and are negative so tomorrow it will be work again. I'm lucky about that, because I've been home so much that it's not very fun anymore. Looking forward to getting delivery of a new printer, my old one has completely lost it and no longer prints pictures.

Yesterday when I painted my nails I felt like wearing happy spring colors. I found this in Depend's spring collection Good Enough in the form of the cerise pink 653 and the slightly lighter pink 660. Both are cream polishes and both work well with two layers of. As usual, I have top coat over.

Cerise pink cream polishes is very nice, I must say number 660 also has a very nice shade of pink, maybe nothing I would wear for a long time on it's own, but together this is a great combo I think. Now I hope that spring understands that I think it should arrive for real when I flirt with spring colors.2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!