lördag 24 april 2021

Depend - 633

Pressutskick 

Idag är jag så sjukt trött att det inte blir något vettigt gjort alls. Ingen energi kvar i kroppen efter jobb och vaccinering. Nåja, jag har i alla fall tvingat mig själv att betala räkningarna och faktiskt måla naglarna. 

På naglarna har jag ett lack från förra årets Brand Me kollektion från Depend. Ett mörkblått foil/metallic som täcker utmärkt på två lager, kanske bara på ett om man kör ett lite tjockare lager. Underbart att måla med och torkar snabbt. Som vanligt har jag topplack över. 

Alltså den här färgen är ju bara helt fantastisk! Jag har lite svårt att förstå varför jag inte använt lacket tidigare, men nu sparade jag ju det till en dag då jag verkligen behövde något riktigt snyggt på naglarna. Det finns dessutom en liten silverkänsla i lacket. Om jag gillar det? Oh ja!


Press sample

Today I am so tired that nothing sensible is done at all. No energy left in the body after work and vaccination. Well, at least I have managed to pay the bills and actually paint my nails. 

On the nails I have a polish from last year's Brand Me collection from Depend. A dark blue foil / metallic that covers excellently on two layers, maybe only on one if you run a slightly thicker layer. Wonderful to paint with and dries quickly. As usual, I have topcoat over.

So this color is just absolutely amazing! I have a little hard to understand why I did not use this before, but now I saved it for a day when I really needed something very nice on the nails. There is also a slight silver feeling in the polish. If I like it? Oh yes!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!