tisdag 9 juli 2019

Depend 7 Day - Neon Motion

Pressutskick

Jobbat till 17.00, sen åkte jag hem och lagade lite mat tillsammans med gubben min (som har semester) tog en liten promenad ner till dammen och där var små söta gräsänder, måste varit ungfåglar för de var så små och fina. Givetvis hade jag inte kameran med mig, så håll tummarna för att de är där imorgon också.

Det smärtade nästan lite att plocka bort China Glaze DV8, men jag hade faktiskt fått lite chippning på ett par naglar, tror jag stötte i den ena precis efter jag målat faktiskt. Jag blev sugen på att testa ett av lacken från Depend 7 Days Beat It kollektion som består av neonfärger. Neon Motion är ett klassiskt illgrönt neon. Jag vet inte varför, men just nu verkar jag ha svårt att få lack jämna, så tre lager blev det av det här. Två tror jag hade räckt egentligen. Ja, och så topplack så klart.

Jag lär ju synas på jobbet imorgon i alla fall :) Det här typen av grönt är nog en av mina favoriter när det kommer till neonfärger. Man blir liksom glad när man tittar ner på naglarna. Synd att jag är bra på fingersättning och enbart kollar på skärmen när jag skriver, annars hade jag ju fått njuta av lacket ännu mer!

Press Sample

Worked till 17.00, then I went home and made some food together with my old man (who has a holiday) took a little walk down to the pond and there were small cute mallards, must have been young birds because they were so small and adorable. Of course I didn't have the camera with me, so keep your thumbs that they will be there there tomorrow too.

It almost hurt a little to remove China Glaze DV8, but I had actually got a little chipping on a pair of nails, I think I bumped into one just after I had painted with it. I was eager to test one of the polishes from Depend 7 Days Beat It collection that consists of neon colors. Neon Motion is a classic bright green neon. I don't know why, but right now I seem to have difficulty getting polishes smooth, so three layers is what I have of this. I really think that two could be enough. Yes, and top coat of course.

I'm pretty sure that I will be noticed tomorrow at work with this polish on the nails. This type of green is probably one of my favorites when it comes to neon colors. You get happy when you look down on your nails. Too bad that I am good at typing and only looking at the screen and not down at the fingers when I write, otherwise I would have much more time enjoying this polish!


2 kommentarer :

  1. Ibland känns det svårt att ta bort vissa lack eller manikyrer - men det här piggelingröna är ju en fin ersättare. Jättefint! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det här var en rejäl vitamininjektion :)

      Radera

Please leave a comment it means a lot to me!