söndag 7 juli 2019

China Glaze - DV8

Jaha, det var den helgen det. Igår städade jag övervåningen här hemma och det var inte en dag för tidigt vill jag lova. Har ätit väldigt gott med hjälp av den fantastiska ryggbiffen jag köpte i fredags. Idag har det inte blivit mycket gjort, jag är väldigt trött faktiskt, men ibland måste man få ha en slö söndag också.

När China Glaze förra året släppte en jubileumsutgåva av OMG! kollektionen blev jag så himla glad, för DV8 har stått på min önskelista nästan sen jag började intressera mig för lack. Jag köpte kollektionen förra sommaren och ändå så har inte DV8 blivit använd förrän nu, när ni valde det som läsarnas val. Först var jag lite besviken för återigen var det här ett lock som led av lite holosjuka, dock visade sig att det enbart var på första lagret. Andra gick hur fint som helst att måla med.

Är jag besviken på färgen och lacket i sin helhet nu när jag äntligen har det på naglarna då? Nä, verkligen inte! Det här är bara så himla vackert. Tealfärgat med en trevlig om än inte supertydlig holo. Jag fullkomligt älskar det här lacket.

Vi kör lite Turtle Tootsie Polishes till nästa vecka.

Well, that was that weekend. Yesterday I cleaned the upstairs here at home and it wasn't a day too soon I want to promise. Have eaten very nice food with the help of the fantastic meat I bought last Friday. Today I haven't done anything, I am very tired actually, but sometimes you have to have a sled Sunday as well.

When China Glaze released an anniversary edition of OMG! last year I was so excited, because DV8 has been on my wish list almost since I started to become a polish nerd. I bought the collection last summer and yet DV8 has not been used until now, when you chose it as the readers' choice. At first I was a little disappointed because again this was a polish that suffered a little from holo sickness, but it turned out that it was only on the first layer. Layer number two went on smooth.

Am I disappointed with the color and the polish in its entirety now that I finally have it on the nails then? No,certinaly not! This is just so beautiful. Teal colored with a nice though not super clear holo. I absolutely love this it!

Let's have some Turtle Tootsie Polishes to vote for til' next week. 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!