lördag 6 april 2019

Reader's Choice - Parrot Polish Lotus

Har spenderat förmiddagen med min engelska bok och nu inväntar jag att det ska bli dags att skjutsa maken och mina två bröder till ölprovning, rätt nöjd med arrangemanget då jag i alla fall får god mat på köpet.

Det är några veckor sedan jag sist postade läsarnas val och sist valde ni ett lack åt mig som jag så här i efterhand insett nog inte skulle varit med. Lotus är egentligen ett thermolack, men under tiden det stått i min låda har det förlorat sin originalfärg totalt. Det här ska växla mellan ljusblått och lila. Min flaska är grön, jag lyckades få det att ändra sig till blått, men det går inte att se växlingen ordentligt på nageln utan det är antingen grönt eller blått som gäller. Tro mig, jag har försökt. Nu är ju inte detta något som är okänt vad det gäller just thermolack och också anledningen till att jag inte längre köper den här typen av lack. Det är sällan effekten finns kvar speciellt länge. Det här är dessutom ett jelly, så det stackars lacket har rätt mycket emot sig. Dock var det en bra jellyformula och jag har tre lager på bilderna. 

Alltså det är inget fel alls på den här färgen, den är helt ok, men inte alls vad den borde vara. Dessutom lyckades jag bara fånga den "kalla" färgen på bild. Plus att jag råkade dra i en av naglarna i någonting så manikyren sabbades lite grann. Så förlåt för mindre snygg manikyr och för ett gnälligt inlägg.

Lite slumpvis valda lack till nästa gång. 

Have spent the morning with my English book and now I wait for it to be time to drive my husband and my two brothers to a beer tasting, quite happy with the arrangement since I at least get good food for the job. 

It is a few weeks since I last posted the readers' choice and last time you chose a polish for me which I in retrospect realized I shouldn't have included. Lotus is actually a thermo, but while it was in my box it has lost its original color overall. This should switch between light blue and purple. My bottle is green, I managed to make it change to blue, but it is not possible to see the change properly on the nails without pouring cold water on them, so it is either green or blue that applies. Believe me, I have tried. Now this is not something that is unknown in terms of thermos' and also why I no longer buy this type of polish. It is seldom the effect remains when storing them. This is also a jelly, so the poor polish has a lot against it according to my standards. However, it was a good jelly formula and I have three layers in the pictures.

So there is nothing wrong at all with this color, it is quite ok, but not at all what it should be. In addition, I only managed to capture the "cold" color on photos. Plus I managed to damage one of the nails so this not the most pretty manicure. So forgive for less stylish manicure and for a whimsical post.

A little randomly selected polishes for the next time.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!