torsdag 25 april 2019

CND Vinylux - Exquisite

Pressutskick

Det var som jag trodde, ena glaset var lite fel optiskt sett, jag är alltså inte galen utan ser faktiskt suddigt! Rätt skönt att få bekräftelse på. Något som också var skönt var att gå en liten stund tidigare från skolan för att ta mig till optikern. Det där med att sitta i en datasal och traggla excel en hel dag är rätt jobbigt faktiskt.

Idag får ni se ett av lacken från CND Vinylux vårkollektion. Det här heter Exquisite och har en mysig vaniljsåsgul färg. Jag trodde först att jag skulle behöva tre lager, men två visade sig räcka. Så två plus topplack har jag på bilderna.

Jag tycker oväntat mycket om det här lacket. Färgen är så mjuk och len och jag blir sjukt sugen på äppelpaj med vaniljsås.

Press Sample

It was as I thought, one glass was a bit wrong optically, so I'm not crazy, the glasses made me see blurry! Right to receive confirmation. Something that was also nice was to go a little earlier from school to go to the optician. Sitting a whole dayg in a computer room working with excel is pretty hard indeed.

Today you will see one of the polishes from CND Vinylux spring collection. This is called Exquisite and has a cozy custard color. At first I thought I would need three layers, but two turned out to be enough. So two plus topcoat is what I have in the pictures.

I like this unexpectedly much. The color is so soft and smooth and I get sickly hungry for apple pie with custard.Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!